Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 3. Bölüm İzle İLK SAHNE: Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Var Mı? Kızıl Goncalar 3. Bölüm Ne Zaman?

İlk bölümüyle tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dizisi 3. bölüm ön izleme videosu yayınlandı. Fox TV hayatına devam eden Kızıl Goncalar 3 bölüm ne zaman belli oldu. İzleyenlerin dört gözle beklediği Kızıl Goncalar 3. bölümde birbirlerinden habersiz Meryem ve Mira’nın okul sohbetini görenler duygulandı. İşte Kızıl Goncalar 3. bölüm..

Kızıl Goncalar oyuncuları vazgeçmedi. 2 yayın durdurma ve para cezası alan Kızıl Goncalar RTÜK kararı gereği yeni bölümü yayınlanmadı. 2 bölüm yayınlandıktan sonra olayların çıktığı Kızıl Goncalar 3 bölüm izle ekranı geldi. Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi isimlerden oluşan Kızıl Goncalar kadrosu yeni bölümden vazgeçmedi. 2 haftadır ekrana gelmeyen Kızıl Goncalar 3 bölüm ne zaman açıklandı. Peki, Kızıl Goncalar hangi gün? Kızıl Goncalar yeni bölüm var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kızıl Goncalar 3. bölüm ön izleme ekranı..

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM VAR MI?

Faniler Tarikatının işleyişi ve üyeleri üzerindeki etkilerini gözler önüne seren Kızıl Goncalar dizisi 2 bölüm ardından durduruldu. Her hafta pazartesi günleri yayına giren Kızıl Goncalar dizisi 3. bölüm yayınlanmadı. “Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” ilkesini ihlal ettiği gerekçesiyle ceza alan Kızıl Goncalar 3. bölüm tarihi ertelendi. 2 hafta yayın durdurma ve 9 milyon TL para cezası alan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü 22 Ocak Pazartesi günü saat 20.00 olduğunda Fox TV ekranında yer alacak.

KIZIL GONCALAR NEDEN DURDURULDU?

Kızıl Goncalar neden durduruldu merak edenler için hemen belirtelim ki ilk bölümden bu yana tartışmaların bitmediği Kızıl Goncalar dizisi RTÜK cezası aldı. “Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” ilkesinin ihlali nedeniyle Kızıl Goncalar dizisine yayın durdurma ve para cezası verildi. Yapım şirketi Gold Film ve FOX TV karşı dava açtı. Kızıl Goncalar 3. bölüm kararından vazgeçmeyen yapım şirketi ve Kızıl Goncalar oyuncuları 22 Ocak Pazartesi günü yeni bölümü yayınlayacak.

DİĞER VİDEOLAR