Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı çıktı mı? Kızıl Goncalar 4. bölüm fragmanı izle!

Özcan Deniz ve Özgü

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 3. bölümde Levent’in Zeynep’i kurtarma çabası ve beklenmedik engel, seyircileri meraklandırmıştı. Şimdi ise gözler Kızıl Goncalar’ın 4. bölüm fragmanına çevrildi.

Dizinin yoğun bir şekilde araştırılan 4. bölüm fragmanında neler olacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu, her bölümde izleyicilere sürükleyici anlar yaşatıyor.

3. bölümde Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi beklenmedik bir engelle karşılaşmış, bu durum izleyicileri büyük bir merak içinde bırakmıştı. Fragman aramaları ise bu merakı daha da artırdı.

Bu hafta dizide neler yaşanacak? Meryem’in kızını kurtarma çabası, Naim’in tarikat içindeki yükselme hesapları ve Cüneyd’in gelgitli halleri diziseverleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. İzleyiciler, dizinin heyecan dolu yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyor.