Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 4. Bölüm İzle CANLI YAYIN! Fox TV Kızıl Goncalar 4 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Pazartesi günlerinin rekortmen yapımı Kızıl Goncalar 4. bölüm zamanı geldi. 29 Ocak Pazartesi akşamı yayına giren Kızıl Goncalar yeni bölümde Vaktı Vifak kararı alan Cüneyd’in sır dolu geçmişi açığa çıktı. Zeynep gördükleri karşısında şoke oldu. Cüneyd’le evleneceğini sanarken nikah şahidi olan Feyza kahroldu. İşte Kızıl Goncalar 4 bölüm full izle ekranı..

Kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm günü geldi. 29 Ocak Pazartesi Fox TV yayın akışı listesinde yer alan Kızıl Goncalar yeni bölüm başladı. Büyük merakla yeni bölümü bekleyen izleyiciler Kızıl Goncalar son bölüm ardından yeni bölüm özetine odaklandı. Kızıl Goncalar canlı izle ekranı geldi. Efendi Hazretleri Vaktı Vifak kararı verdi. Yıllardır amcasının oğlu olan Cüneyd’e aşık olan Hasna ve Sadi Hüdayi’nin kızı Feyza’ya nikah şahidi olmak düştü. Kızıl Goncalar 4. bölüm izle ekranında Cüneyd’in sır dolu geçmişi açığa çıktı. İşte Fox TV Kızıl Goncalar 4. bölüm izle linki..

KIZIL GONCALAR 4 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KIZIL GONCALAR 4. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

Kızıl Goncalar 4 bölüm izle ekranında yaşanacaklar merak konusu oldu. 29 Ocak Pazartesi akşamı saatler 20.00 olduğunda yayına giren Fox TV Kızıl Goncalar 4 bölüm izle ekranında Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellendi. Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve Faniler Tarikatının Zeynep için yaptıkları planı öğrendi. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yapmaya başlarken Arif’i gözüne kestirdi. Meryem kızını kurtarma peşine düştü ve ilk yardımı Levent’ten istedi. Cüneyd’in gelgitli halleri amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürürken Cüneyd’i evlendirme günü geldi. Cüneyd ve tarikatın geleceği için Feyza’yla evlenmesi gerektiği ortaya çıktı. Hasna ve kızı Feyza’nın planlarını öğrenen Sadi Hüdayi amacı belli oldu. Kızıl Goncalar 4. bölüm Cüneyd ve Zeynep’e evlilik yolunda dergahta tören düzenlendi. Meryem evliliğe izin verince herkes şaştı kaldı. Zaman kazanmaya çalışan Meryem ve Levent, Suavi’nin yardımıyla Zeynep’i yurtdışına okumaya gönderme planını devreye soktu. Cüneyd, Zeynep’le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken geçmişin hayaletleri peşini bırakmadı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kızıl Goncalar 4. bölümde..

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Özgü Namal

Özcan Deniz

Mina Demirtaş

Erkan Avcı

Selen Öztürk

Asiye Dinçsoy

Mert Yazıcıoğlu

Mert Turak

Hazal Türesan

Şerif Erol

Duygu Sarışın

Tuğrul Tülek

Sitare Akbaş

DİĞER VİDEOLAR