Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 6 Bölüm Fragmanı İZLE! Fox TV Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı! Kızıl Goncalar 6. Bölüm Fragman

En çok tartışılan yapım Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı geldi. Kızıl Goncalar 6 bölüm fragmanı, “Dünyada en zor imtihan evlat” sözü duyuldu ve Meryem için vaktı mekat kararı geldi. Meryem kızını kaçırmak isterken kendisi sürgün cezası yedi. Peki, Meryem şimdi ne yapacak? İşte Kızıl Goncalar fragman 6 bölüm fragmanı..

Başrollerini Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin paylaştığı Fox TV Kızıl Goncalar dizisi son bölüm rekorlar kırdı. Pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımında ortalık karıştı. Meryem’in günaha battığını söyleyen Naim cezasını çekmesini istedi. Tek gayesi kızını yurt dışına kaçırmak olan Meryem türlü işlere girdi. Yaşadığı krizin ardından Meryem ve Zeynep’i kaçırmak için dostlarından yardım isteyen Suavi en büyük kötülüğü onlardan gördü. Kızıyla imtihan olan Meryem için Vaktı Mekat kararı verildi. İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 6 BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Kızıl Goncalar fragman yayına girdi. 5 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen Kızıl Goncalar son bölüm full izle ekranında yaşananlar izleyiciyi şoke etti. Zeynep’in de kendi kaderini yaşamasını istemeyen Meryem küçük yaşta evlendirilmemesi için Suavi Alkanlı ile plan yaptı. Levent ve Meryem’in Zeynep’i yurt dışına çıkarma çabaları hız kesmezken her şey açığa çıktı. Suavi’nin yaşadığı kaza her şeyi alt üst etti. Cüneyd’in buhranlı haline çare arayan Sadi Hüdayi piknik teklifiyle geldi. Her beraber pikniğe giden Faniler Tarikatı Cüneyd ile Zeynep’in hallerine şaştı kaldı. Piknikte Cüneyd’le Zeynep arasında ikisinin de beklemediği olaylar yaşandı. Levent ve kardeşi Hande hastanedeki babaları Suavi için tartışırken düşman beklenmedik yerden kendini gösterdi. Mira Can’la başını büyük bir belaya soktu ve babasının kaşesini çaldı. Kızıl Goncalar yeni bölümde Meryem için Vaktı Mekat kararı alındı. Saçları kesilip sürgün cezası aldı. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızıl Goncalar 6 bölüm fragman ekranında..

DİĞER VİDEOLAR