Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar bir geldi pir geldi! İlk bölümü olay yarattı… ‘Vatan haini, yetmez ama evetçi’

Uzun süredir heyecan ile beklenen yeni proje Kızıl Goncalar, geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Konusunun yanı sıra kadrosu ile de dikkat çeken yeni dizinin ilk bölümü sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girerken bölümün bir anında geçen replik, izleyicileri ikiye böldü. İşte ayrıntılar…

Uzun süredir heyecan ile

Senenin bitimine günler kala ekranlarda da hareketlilik başladı. Kimi diziler ‘erken final’ iddiaları ile gündeme gelirken bazı kanallar da yeni dizilerinin tanıtımlarını döndürmeye başladı. Bu noktada bir süredir gündemden düşmeyen yeni proje Kızıl Goncalar, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı.

Senelerdir ekranlardan uzak bir hayat sürme gayretinde olan Özcan Deniz ile Özgü Namal’ı bir araya getiren Kızıl Goncalar, geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Namal’ın ve Deniz’in şimdiye kadar canlandırdıklarından çok daha farklı karakterlere hayat vermeleri, ünlü isimlerin hayranlarını heyecanlandırdı. Oyuncu kadrosu ile olduğu kadar konusu ile de dikkat çeken dizi, ilk bölümünün bir sahnesinde geçen replik ile izleyicisini ikiye böldü. Diziyi seyredenlerin bazıları o replikte haklılık payı olduğunu savunurken bazıları ise ağır eleştirilerde bulundu.

O REPLİK TEPKİ ÇEKTİ

Tarikat sahneleri ile bir hayli dikkat çeken Kızıl Goncalar, ilk bölümü ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldıkları dizinin bir sahnesinde geçen replik, kimi izleyicilerin tepkilerini çekti.

İlk bölümü ile reyting listesine hızlı bir giriş yapan Kızıl Goncalar’da Özcan Deniz’in canlandırdığı ‘Levent’ karakterinin ‘Hande’ karakteri için “O vatan haini, yetmez ama evetçi içeride mi?” cümlesini kullanması, şaşkınlık yarattı.

REFERANDUMDA GÜNDEMDEYDİ

Özcan Deniz’in canlandırdığı ‘Levent’ karakteri için yazılmış olan replik, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. ‘Yetmez ama evet’ sözünün 2010 Anaysa Referandumu esnasında gündemde olduğunu hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, dizinin senaristlerini ağır eleştirdi. Hatta bazı sosyal medya kullanıcıları dizinin şikayet edilmesi gerektiğini de savundu.