Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar bu akşam yeni bölüm var mı, yok mu, neden yok? Kızıl Goncalar 3. bölüm ne zaman?

Dizi severlerin merakla beklediği

Dizi severlerin merakla beklediği Kızıl Goncalar’ın yeni bölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen dizinin hayranları, bu durumun sebebini ve 3. bölüm tarihini araştırıyor. İşte detaylar:

Kızıl Goncalar dizisi, izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ancak geçtiğimiz hafta dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi ve bu durum izleyicilerde birçok soru işareti bıraktı. Kızıl Goncalar 3. bölüm tarihi ise merakla bekleniyordu.

Dizinin yapımcılarından gelen açıklamaya göre, Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü 22 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Bu nedenle, dizinin bu haftaki yayın akışında yer almaması bekleniyor. Yapılan açıklama, izleyicilere dizinin bir haftalık aradan sonra 22 Ocak’ta tekrar ekrana döneceği müjdesini verdi.

15 Ocak Pazartesi günü TV yayın akışının paylaşılmasıyla birlikte, Kızıl Goncalar hayranları dizinin bu hafta ekrana gelmeyeceğini öğrendi. Ancak, 22 Ocak Pazartesi günüyle birlikte dizinin yeni bölümleriyle tekrar izleyicilerle buluşacağına dair güzel bir haber aldılar. Dizi severler, bu tarihleri not alarak, Kızıl Goncalar’ın heyecan dolu hikayesini kaçırmamak için sabırsızlanıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI 15 OCAK

08.00 İlker Karagöz ile Çalar Saat
10.30 Çağla ile Yeni Bir Gün
12.00 Kızıl Goncalar
13.30 En Hamarat Benim
16.30 Kızıl Goncalar
19.00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
20.00 Zorunlu yayın
22.15 Yabani
01:45 Adım Farah