Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar Fragman 3 Bölüm Fragmanı İZLE! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragman! Fox TV Dizileri Kızıl Goncalar Dizisi Kaldırıldı Mı?

Fox TV dizileri listesine girişiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Kızıl Goncalar dizisi cemaatlerin tepkisini çekti. Faniler tarikatını anlatan Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak edildi. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar fragman 3 bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kızıl Goncalar dizisi kaldırıldı mı? İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı..

Kızıl Goncalar yeni fragman beklenmeye başladı. Özgü Namal ile Özcan Deniz dizisi olan Kızıl Goncalar yasaklandı mı sorusu yanıt aramaya başladı. Son günlerin en çok tartışılan yapımı Kızıl Goncalar RTÜK kararı merak edildi. Pazartesi akşamları yeni bölümü yayınlanan dizide Kızıl Goncalar yeni bölüm fragman geldi mi merak konusu oldu. 25 Aralık Pazartesi günü ekrandaki yerini alan Kızıl Goncalar hangi tarikat araştıranlara Faniler Tarikatı yanıtı gecikmedi. Peki, Kızıl Goncalar fragman 3 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar dizisi konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi kaldırıldı mı? İşte Fox Tv dizileri Kızıl Goncalar yeni bölüm..

https://www.youtube.com/watch?v=qbMuc5AHpjo

KIZIL GONCALAR FRAGMAN 3 BÖLÜM FRAGMANI

Kızıl Goncalar dizisinde Levent ve Meryem’in tanışması olay oldu. Birbirine taban tabana zıt iki dünyanın çarpışması sosyal medyanın en tartışmalı konusu oldu. Kızıl Goncalar son bölümde Cüneyd Sadi Hüdayi’nin evine geldi ve “Levent hocaya gidelim” dedi. Kardeş olduklarını bilmeyen Mira ve Zeynep’in geçmişi ortaya çıktı. Son bölümde Levent ve Beste’nin Mira’yı aldığı güne gidildi. Fox TV dizilerinden olan Kızıl Goncalar son bölümde börekçiden kovulan Meryem ile İdris Efendi arasındaki tartışma bütün cemaati etkiledi. Gerilimin ardından Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği olay patlak verdi. Cüneyd’le tekrar görüşen Levent, Cüneyd’in travmalarına sebep olan geçmişteki sırlarını fark etti. Mira’yı bırakıp Almanya’ya giden Beste’nin yokluğu her şeyi değiştirdi. Kızıl Goncalar yeni bölüm yılbaşı tatilinin ardından ekrandaki yerini alacak.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU

Başrollerini Özgü Nama ve Özcan Deniz paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Zehra Kellec gibi isimler yer alıyor. Kızıl Goncalar dizisinde gerçek dışı olan Faniler Tarikatı işleniyor. Seküler bir Atatürkçü olan Levent ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kesişim noktası ele alınıyor. Kızıl Goncalar dizisinde inanç ve fikir ayrılıkları işleniyor.

DİĞER VİDEOLAR