Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği,

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi, dikkat çeken güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. İşte, merakla beklenen dizi hakkındaki detaylar!

Kızıl Goncalar Dizisinin Konusu: Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, “evlat” kavramı etrafında şekillenen hikaye, anneliğin ve babalığın birleştirici gücüne vurgu yapıyor.

Oyuncu Kadrosu: Dizide, başrollerde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yanı sıra Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Yayın Tarihi: Dizinin heyecanla beklenen ilk bölümü, 18 Aralık Pazartesi günü ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, izleyicilere farklı bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Kızıl Goncalar dizisi, inançlar ve aile bağları üzerine kurulu etkileyici bir senaryeyle izleyicilerle buluşacak.