Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar neden yok? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı? Kızıl Goncalar neden kaldırıldı?

Radyo ve Televizyon Üst

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV’de yayımlanan Kızıl Goncalar dizisine dair yeni bir karar aldı ve bu kararın ardından izleyiciler, “Kızıl Goncalar yayından kalktı mı?” sorusuyla gündeme geldi. İşte, detaylar:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kızıl Goncalar dizisinin yayımlandığı FOX TV’ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Cezanın gerekçesi “toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılık” olarak açıklandı. Bu kararın ardından izleyiciler, dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmadığı konusunda merak içinde.

RTÜK’ün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kontenjanından seçilen üyelerinden İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, RTÜK’ün tarikat ve cemaatlere boyun eğdiğini iddia etti. Taşcı, “Tarikat ve cemaatlerin iç yüzünü kurgusal olarak anlatan Kızıl Goncalar dizisine ‘toplumun milli ve manevi değerlerine’ aykırılıktan Üst Kurul % 3 idari para 2 kez de program durdurma cezası verdi” şeklinde ifade etti.

Kızıl Goncalar’ın son bölümüne dair detaylar da merak ediliyor. Levent ve Meryem’in tanışmasıyla başlayan hikaye, zıt dünyalardan gelen iki kardeşin yaşadığı çatışmaları konu alıyor. Meryem ve İdris Efendi arasındaki gerilim ise tekkenin içinde beklenmeyen gelişmelere yol açıyor. Kızıl Goncalar dizisinin geleceği, RTÜK’ün aldığı cezaların etkisiyle belirsizliğini koruyor.