Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ 2024: 27 Mayıs Kızıl Goncalar Bu Akşam Yok Mu? Kızıl Goncalar Bitti Mi? Yeni Bölüm Ne Zaman? 27 Mayıs Now TV Yayın Akışı

27 Mayıs Pazartesi gününün gelişiyle gözler Kızıl Goncalar yeni bölüme çevrildi. Başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölüm ardından yeni bölüm beklenmeye başladı. 27 Mayıs Now TV yayın akışı inceleyenler Kızıl Goncalar 20. bölümü araştırdı. Peki, 27 Mayıs Kızıl Goncalar bu akşam yok mu? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

27 Mayıs Pazartesi gününün

Now TV ekranının reyting rekortmeni Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm araştırmaları hızlandı. 27 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelmesi beklenen Kızıl Goncalar yeni bölüm için sorgulamalar yapıldı. 27 Mayıs Now TV yayın akışında yer almayan Kızıl Goncalar yeni bölüm tekrar tarihi sorgulandı. Ekran başındaki izleyiciler Kızıl Goncalar bitti mi sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama geldi. Peki, 27 Mayıs Kızıl Goncalar bu akşam yok mu? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

27 MAYIS KIZIL GONCALAR BU AKŞAM YOK MU?

Geçtiğimiz hafta 19. bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar sezon finali kararı aldı. 20 Mayıs Pazar günü 19. bölümüyle sezon finali yapan Kızıl Goncalar dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Sezon finalini eylül ayında bitirmesi beklenen Kızıl Goncalar 20. bölüm tarihi henüz açıklanmadı.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kızıl Goncalar 19. bölümüyle sezon finali yaptı. Yaz tatiline çıkan Kızıl Goncalar seti eylül ayının gelişiyle birlikte tekrar işbaşı yapacak. Kızıl Goncalar sezon finali Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırttı. Zeynep ve Mira gerçeklerini sonunda anlayan Meryem, Mira’yı ilk defa kızı olarak bağrına bastı. Yeni bir oyunla Beste’nin kızı olmadığını bir kez daha öğrenemeyen Mira’nın kafası allak bullak oldu. Cüneyd ve Sadi’yi alt edip posta oturan Vahit Naim’in elini kestirdi. Kızıl Goncalar 20. bölüm eylül ayında yayına girecek.

27 MAYIS NOW TV YAYIN AKIŞI

08:00 İlker Karagöz İle Çalar Saat

10:30 Çağla İle Yeni Bir Gün

12:00 Yasak Elma

13:30 En Hamarat Benim

16:30 Kirli Sepeti

19:00 Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber

20:00 Kızıl Goncalar (TEKRAR)

00:15 Yabani