Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar yasaktan güçlü döndü! Reytingler tavan yaptı

Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile son dönemlerin en dikkat çeken yapımları arasında yer alan Kızıl Goncalar, bir süre önce RTÜK tarafından cezalandırılmıştı. Yayın yasağının ardından izleyicisi ile buluşan dizinin dönüşü çok daha güçlü oldu. İşte ayrıntılar…

Hem oyuncu kadrosu hem

Senelerdir ana akım medya işlerinde yer almayan Özcan Deniz ile Özgü Namal, geçtiğimiz aylarda ‘Kızıl Goncalar’ isimli yeni dizi için bir araya gelmişlerdi. Oyunculuğu uzun bir süre önce bırakan Namal’ın yeniden setlere dönmüş olması hayranlarını oldukça heyecanlandırırken Deniz’in sevenleri de ünlü ismin nasıl bir karaktere hayat vereceğini merak etmişlerdi.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yanı sıra Mert Yazıcıoğlu gibi genç yetenekleri de bünyesinde barındıran Kızıl Goncalar kadrosu, son dönemlerin en dikkat çeken işlerinden biri ile öne çıktı. Kadrosunun yanı sıra konusu ile de dikkat çeken yeni dizi, bir süre önce ülkemizde bulunan bazı tarikatlar tarafından hedef gösterildi. Ayrıca bazı izleyiciler tarafından da konusu sebebi ile eleştirilen dizi, RTÜK tarafından incelemeye alındı.

RTÜK tarafından soruşturulan Kızıl Goncalar, geçtiğimiz haftalarda bir yasak kararı ile gündeme geldi. 2 ‘nci bölümünün ardından hakkında yayın yasağına karar verilen dizi, geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Projenin, yasak sonrası çok daha güçlendiği görüldü.

REYTİNGLER ÇİFT HANELERE YAKLAŞTI

Yasak sonrasında ilk kez pazartesi günü ekranlara gelen Kızıl Goncalar, 3’üncü bölümü ile gündeme bomba gibi düştü. İzleyicileri tarafından yalnız bırakılmayan dizinin, reytinglerde de büyük bir başarıya imza atmış olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre dizi; aynı gün yayınlanan Ömer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Safir dizilerine rağmen AB ve ABC1 kategorilerinde çift hanelere yakın bir reyting ile kayda geçti.

KIZIL GONCALAR’IN KONUSU NE?

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Tuğrul Tülek, Duygu Sarışın, Şerif Erol, Selen Öztürk, Mina Demirtaş, Sitare Akbaş, Yakup Turgut, Tuana Gizem Uzunlar, Zehra Kelleci ve Esma Yılmaz gibi isimlerin rol aldıkları Kızıl Goncalar’da, iki farklı kültürden olan insanların yol kesişimleri işleniyor.