Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragman Neler Olacak? Now TV Kızıl Goncalar 21. Bölüm Yaşanacaklar

Yeni sezona bomba giriş yapan Kızıl Goncalar dizisinde sular durulmadı. Başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın paylaştığı yapımda Vahid kötülük saçmaya başladı. Babasının katili olarak Meryem’i gösteren Vahid Cüneyd’in dengesini bozdu. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm Cüneyd geri gelecek mi? İşte yanıtı..

Yeni sezona bomba giriş

Her hafta pazartesi günleri saat 20.00 olduğunda Now TV ekranında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde yeni sezona giriş yapıldı. Yıllar önce annesinin ölüm nedenini babasının acımasızlığıyla hatırlayan Cüneyd için tüm kapılar kapandı. Bir yanda annesi bir yanda Zeynep ile sıkışıp kalan Cüneyd kimlik değiştirdi. Kendisini Levent Atahanlı olarak tanıtmaya başlayan Cüneyd için yeni yol ayrımı geldi. Peki, Kızıl Goncalar 21. bölüm fragmanı neler olacak? İşte Kızıl Goncalar gelecek hafta yaşanacaklar..

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLACAK?

Kızıl Goncalar yeni sezon ilk bölüm Vahid’in gelişiyle dergahta ikilik başladı. Bir taraf Sadi Hüdayi ve Cüneyd’i isterken bir taraf Vahid’in peşinden gitti. Herkesin hayatını alt üst eden Vahid Cüneyd’in önce aklını sonra karısını aldı. Sert kurallarıyla gücünü tarikatın dışına çıkaran Vahid ile Levent karşı karşıya geldi. Beste Meryem’i kurtaracak delili getirirken yaptığı kazada son nefesini verdi. 8 ay zaman atlamasıyla devam eden Kızıl Goncalar yeni bölüm fragman Cüneyd Levent Atahanlı rolüne girdi. İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı..

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”tr” dir=”ltr”>“Elinden geleni ardına koyma doktor!” 💥 <a href=”https://twitter.com/hashtag/K%C4%B1z%C4%B1lGoncalar?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#KızılGoncalar</a> yeni bölüm fragmanımız yayında. <a href=”https://twitter.com/nowtvturkiye?ref_src=twsrc%5Etfw”>@nowtvturkiye</a> <a href=”https://t.co/eoy9kQuvpV”>pic.twitter.com/eoy9kQuvpV</a></p>&mdash; Kızıl Goncalar (@Kizil_goncalar) <a href=”https://twitter.com/Kizil_goncalar/status/1840859609008906254?ref_src=twsrc%5Etfw”>September 30, 2024</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>