Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar 2. Sezon başlangçıç tarihi 2024! Yeni bölüm ne zaman?

Kızıl Goncalar yeni sezon başlangıç tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli’nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu yolda. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezonu ne zaman başlayacak, bu akşam yeni bölüm var mı?

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar 2. Sezon başlangçıç tarihi 2024! Yeni bölüm ne zaman?

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar pazartesi günleri ekranlara geliyor. Senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay ve Özgür Sevimli oturuyor. İşte Kızıl Goncalar 2. sezonu ile ilgili detaylar…

KIZIL GONCALAR YENİ SEZONU 2024 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Birçok dizi yeni sezonuna eylül ayında başlayacak. Kızıl Goncalar’ın da eylül ayında 2. sezonuna başlayacağı tahmin ediliyor. Bazı kulis bilgilerine göre dizinin 30 Eylül’de başlayacağı iddia edildi. Now Tv cephesinden ise dizinin resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmadı. Şükrü Necati Şahin’in yazdığı, Ömür Atay’ın yönettiği dizinin resmi yayın tarihi duyurulur duyurulmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BELLİ OLACAK

Diziyle ilgili çıkan haberlere göre ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in bomba gibi giriş yaptığı diziden iki oyuncu ayrılacak. Ekibe bir kadın oyuncu dahil olacak. Meryem’e (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaş gelecek. Karakterin adı ve rolü kimin canlandıracağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK