KIZILAY KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI: Kızılay Kurban Bağışı Nasıl Yapılır? 2024 Türk Kızılay Online Kurban Bağışı EKRANI

Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri eda edilecek Kurban Bayramı'na sayılı gün kala kurbanlık araştırmaları yoğunlaştı. Kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar Kızılay kurbanlık bağış fiyatları sorguladı. Kızılay kurban bağış fiyatı açıklandı. Peki, Kızılay kurban bağışı nasıl yapılır? İşte Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları..

KIZILAY KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI: Kızılay Kurban Bağışı Nasıl Yapılır? 2024 Türk Kızılay Online Kurban Bağışı EKRANI

Müslümanlar için özel olan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hazırlıkları sıklaştı. Bu sene 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı için kurbanlık arayışları başladı. İslam dininde vacip olarak kabul edilen kurban kesme ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar Kızılay kurbanlık bağışını inceledi. Kızılay 2024 kurban bedelleri belli oldu. Peki, Kızılay kurban bağışı nasıl yapılır? İşte Kızılay kurbanlık bağış 2024 fiyatları..

KIZILAY KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI

Kızılay kurbanlık bağış fiyatları açıklandı. Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz kurban açıklamasında, "Bu sene yurt içi ve Filistin-Gazze kurban bedelimiz 11 bin 750 TL, yurt dışı hisse bedellerimiz ise 4 bin 300 TL olarak açıklamış oluyoruz ve diyoruz ki; Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" diye konuştu. Öte yandan Türkiye Diyanet Vakfı 2024 yılı vekaletle kurban kesim bedeli yurt içi 11.750 TL, yurt dışı 4750 TL olarak belirlendi.

KIZILAY KURBAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Kızılay kurban bağışı yapmak için kizilay.org.tr sitesine giriş yapın. Karşınıza çıkan ekranda "VEKALET VER" butonuna tıklayın. Ardından yurt içi ya da yurt dışı seçimi yapın. Hisse adedini girdikten sonra Vekalet Ver butonuna basın. Sizden istenen Ad-Soyad, Telefon, e-Mail gibi bilgileri doğru ve eksiksiz doldurun. Banka aracılığıyla bağış yaparken açıklama kısmına ad-soyad, telefon numarası ve kampanya adı bilgisini eklemeyi unutmayın.

KIZILAY KURBAN VEKALETİ VERMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur