Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 22 Aralık yeni 44. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Cuma akşamları izleyiciyle buluşan

Cuma akşamları izleyiciyle buluşan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kızılcık Şerbeti dizisinin 44. Bölüm Fragmanı, seyirciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Önceki bölümde, Alev ve Abdullah’ın ansızın bir gece kaybolmaları, ilişkilerini derinden sarsarken, bu olay her iki aile arasında da büyük bir çalkantı yaratmıştır. Özellikle Pembe, çocuklarını yanına alarak harekete geçer ve Doğa ile karşı karşıya gelir. Sönmez ise kızına duyduğu öfkeyle başa çıkmaya çalışırken, Kıvılcım, ortamı yumuşatmaya çalışır. Nilay’ın canlı yayına katılıp olayı konuşması ise hem sevinç hem de gerilim yaratır. Abdullah ve Alev, arkalarında bıraktıkları enkazın içinde olmalarına rağmen aşklarını doyasıya yaşama kararlılığına sahiptir.

Kızılcık Şerbeti 44. Bölüm Fragmanı Ne Zaman İzlenecek?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 44. Bölüm Fragmanı, dizinin izleyicileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Fragman, yeni bölümde neler yaşanacağına dair ipuçları sunacak ve seyirciyi heyecanlandıracak. Dizi severler, 22 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti’nin 44. Bölüm Fragmanını izlemek için sabırsızlanıyor