Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 33 Bölüm İzle! Show TV Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle Youtube

Cuma günlerinin efsanesi Kızılcık Şerbeti 33. bölüm geldi. 6 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle yayında olacak diziye “Bir daha anneni görmeyeceksin!” nidaları damga vurdu. Fatih Doğa’ya öyle bir şart getirdi ki Kıvılcım çıldırdı. İşte merakla beklenen Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm..

Cuma günlerinin efsanesi Kızılcık

Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm zamanı geldi. Cuma akşamlarının sevgilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm herkesi nutkunu tutturdu. Cemre’yi kaçırmak üzereyken Fatih’e yakalan Doğa’nın dünyası başına yıkıldı. Ünallarda şenlik varken Kıvılcım’ın evinde yas var. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm zamanı geldi. 6 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak Kızılcık Şerbeti 33. bölümü canlı halde haberimizden izleyebilirsiniz..

KIZILCIK ŞERBETİ 33. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 33. BÖLÜM ÖZETİ

6 Ekim Cuma akşamı 33. bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde bebeğin gelmesiyle Ünallar’ın evinde bayram havası esmeye başladı. Özellikle Fatih ve Pembe aşırı derecede mutlu oldu. Kıvılcımlar’ın evinde ise tam anlamıyla yas havası hakim oldu. Kıvılcım ve Doğa avukatlarının yönlendirmesiyle velayet sonucunu değiştirmek için harekete geçtiler ancak tüm çabaları Fatih’in kumpaslarıyla geri tepti. Evleneceğim yalanını söyleyen Alev, eski sevgilisi Rüzgar’la tesadüfen karşılaşmış durumu yaratmak için çabaladı. Ancak bunu sağlaması hiç de kolay olmadı.

Ömer ve Ertuğrul iş yaptıkları için tanıştı sonrasında birlikte yapacakları Almanya gezisi sonucu yakınlaştı. Nilay’ın ısrarıyla Pembe ve Nursema ona tesettür kutlaması düzenledi. Lokanta’da yapılan parti Alev’in de gelmesiyle farklılıkların bir kez daha göz önüne serilmesine neden oldu. Doğa’nın avukatının gerçek yüzünü anlayan Kıvılcım, bu işi düzeltmek için Doğa’yla birlikte Ünallar’ın kapısına dayandı.

KIZILCIK ŞERBETİ 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti 32. bölümde Doğa Cemre’yi Nursema’ya bırakıp gitti. Geri döndüğünde evde Fatih’i bulan Doğa çıldırdı. Hem Fatih’i hem Nursema’yı kovan Doğa başına örülecek sorunlardan habersiz kızının derdine düştü. Fatih türlü dalavereyle Cemre’nin velayetini kazandı. Mahkeme gününün ardından Fatih Cemre’yi evine getirdi. Cemresiz olamayan Doğa’yı bir karar bekliyordu. Büyük yıkım yaşayan Doğa’nın üzüntüsünü görenler gözyaşlarına boğuldu.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN