Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 35. Bölüm Fragmanı İzle! Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Fragman İzle

Büyük bir merakla Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bekleyen izleyicilere yeni fragman geldi. Nursema’nın İbrahim ve ailesiyle karşılaştığı anlardaki, “İçinde karanlık olan insanlar bunu gizlemeyi çok iyi biliyorlar” sözleri damga vurdu. Nursema’nın eski kocası İbrahim’in bütün planları bozuldu. İzleyiciye kriz geçirtecek Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı haberimizde..

Büyük bir merakla Kızılcık

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı geldi. Her hafta cuma günleri izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde yer gök inledi. İbrahim’in bütün kirli planları ortaya saçıldı. Ertuğrul’un evinde karşılaşan Nursema ile İbrahim’in ailesi birbirine girdi. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Kızılcık Şerbeti dizisi 35. bölümde yaşanacaklara haberimiz üzerinden göz gezdirebilirsiniz…

KIZILCIK ŞERBETİ 35. BÖLÜM FRAGMANI

Taş üstünde taş kalmayan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm geldi. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin merakla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul beyin evindeki yemek tün dengeleri değiştirdi. Ertuğrul beyin kızı Mihri, Nursema’nın eski eşi İbrahim’in tüm planlarını öğrendi. İki ailenin birbirine girdiği anlara Umut ve İbrahim’in kavgası damga vurdu. 20 Ekim Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti dizisi 35. bölüm fragmanını aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETİ 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 34. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bebeğiyle birlikte olmak için Ünallar’ın evine dönmek zorunda kalan Doğa, hem Fatih’e hem de onun ailesine çok kızgın. Fatih sürekli Doğa’nın çevresinde olmaya çalışsa da Doğa buna izin vermez. Kızına kavuşmuş ama kendi ailesinden uzaklaştırılmış olan Doğa ne yapacağı bilemez. Fatih’i sağduyuya çeken kişi Abdullah olur. Alev’in karşısına çıkan Rüzgar, onun kendisinden istediği oyuna katılmayı kabul eder. Farklı yaşam biçimleri evliliklerinde sorun yaratmaya başlayınca Nursema’nın ısrarlarıyla Umut, Abdullah’ın yanında çalışmayı kabul edecektir. Çalıştığı okulun el değiştirmesiyle yeni sahipleriyle anlaşamayacağını ön gören Kıvılcım işinden istifa edecektir. Kızından uzak kalan, işini kaybeden Kıvılcım’ın en büyük dayanağı her zamanki gibi Ömer olacaktır. Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesini kötü bir sürpriz bekler.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı