Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 37 Bölüm Full Tek Parça İzle! Youtube Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm geldi. 3 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti 37. bölüme Doğa hamlesi damga vurdu. Fatih’ten intikam almak için her şeyi ayarlayan Doğa, yeni tanıştığı biriyle birlikte olduğunu söyleyince Fatih delirdi. Ünallar yine Umut ve Nursema’nın evine karışınca boşanma yolu göründü. İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti 37. bölüm full tek parça ekranı..

Cuma günlerinin rekortmen yapımı

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm yayına girdi. 3 Kasım Cuma akşamı ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti’nde intikam yüklendi. Fatih’in yaptıkları için intikam hazırlığı yapan Doğa’nın beklediği an geldi. Fatih’in en savunmasız anında, evlilik teklifi sırasında aldatma bombasını patlatan Doğa düğmeye bastı. Fatih Doğa’nın her şeyi unuttuğunu sanarken Doğa hain planı ile izleyiciyi şok etti. Yeni tanıştığı bir adamla birlikte olduğunu söyleyen Doğa intikam planını devreye soktu. Öte yandan Nursema ile Umut ilişkisinin selası okunmaya başladı. Nursema’nın başına gelen her durumdan Umut’u sorumlu tutan Ünallar yeni olaya imza attı. Tüm bunlar ve daha fazlasının gösterileceği Kızılcık Şerbeti 37. bölüm haberimizde. İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti 37 bölüm full tek parça izleme ekranı..

SHOW TV KIZILCIK ŞERBETİ 37. YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 37. BÖLÜM ÖZETİ

3 Kasım Cuma akşamı 37. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Fatih’i affetmiş görünse de Doğa’nın başka planları olduğu görülüyor. Fatih onu nasıl oyuna getirdiyse o da aynı yöntemleri kullanıyor. Umut’un bir kız arkadaşının Nursemalar’a yatılı misafir olarak gelmesi ve Pembe’nin bunu gördüğünde gösterdiği tepki ekrana geliyor. Nursema ve Umut arasında yeni bir soruna yol açıyor. Alev’i konuşturmak için attığı yalandan dolayı kendini Mustafa’ya karşı çok mahcup hisseden Nilay onun gönlünü almak için hoş bir sürpriz hazırlıyor. Kıvılcım ve ailesi, Ünallar ile Ertuğrul’un evinde bir yemekte bir araya geliyor. Nursema’nın emlakçıda çalıştığını bu yemekte öğrenen Abdullah ve Pembe hem çok üzülüyor hem de çok kızıyor. Bu işin sorumlusu olarak yine umut görülüyor. Ömer’in hastalığı hızla ilerliyor. Çok zamanı kalmadığını öğrenen Ömer, Kıvılcım ile yolları ayırmaya karar veriyor. Başta Kıvılcım olmak üzere çevresi bir tuhaflık olduğunu fark etmeye başlayınca herkesten uzaklaşıyor. Ömer kimseyi üzmemek için büyük bir karar alıyor. Fatih’in evlilik teklifi karşısında şaşıran Doğa tek şartını öne sürüyor. Fatih’e, “Bugün biriyle tanıştım Fatih. Onunla beraber oldum. Sen de beni affet” diyen Doğa bombanın pimini çekip Fatih’in kucağına bırakıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı