Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 44 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Son Fragman İzle

Eve düşen bombanın ardından Abdullah ve Pembe’nin hesaplaşması izleyenleri şoke etti. Pembe’nin “Hevesini alıp bıraksaydın. Boşanmayı dillendirmenin ne gereği vardı” sözünü duyanlar şaştı kaldı. Cuma günlerinin heyecan dolu dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı geldi. Kızılcık Şerbeti 44 bölüm fragmanına Alev’in, “Hepsi her şeyi biliyordu!” itirafı damga vurdu. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölümde yaşanacaklar..

Eve düşen bombanın ardından

Her cuma günü ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından gözler eni bölüm tanıtımına çevrildi. Cuma akşamları saat 20.00 olduğunda yeni bölümü ile ekrana gelen Kızılcık Şerbeti son bölümde yer gök inledi. Show TV’nin sevilen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti dizisi son bölüm heyecanla takip edildi. Milyonlarca vatandaş bir yandan diziyi izlerken bir yandan da Kızılcık Şerbeti Apo kaç yaşında, Kızılcık Şerbeti Apo Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti Pembe kim araştırması yaptı. 15 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından beklenen tanıtım yayınlandı. Dizinin bitmesiyle gösterime giren Kızılcık Şerbeti 44 bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Alev aşkına sahip çıkıp Apo’yla birlikte yalıya gelince olanlar oldu. Pembe’nin üstüne yürüdüğü Alev, “Hepsi her şeyi biliyordu!” deyip başta Nursema’yı yaktı. Peki, Kızılcık Şerbeti Ömer ölecek mi? İşte Youtube Kızılcık Şerbeti son bölüm izle ekranı ve Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı..

YOUTUBE KIZILCIK ŞERBETİ 44 BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti canlı izle ardından yeni tanıtım yayınlandı. Cuma akşamları ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti son bölüm full izle sonrası gösterilen tanıtıma Alev’in itirafı damga vurdu. Kızılcık Şerbeti Youtube tanıtımda Abdullah ile eve gelen Alev her şeyi itiraf etti. Alev ve Abdullah’ın gece ortadan kaybolması ve sonrasında ilişkilerini açığa çıkarmalarını izleyenler şaştı kaldı. Bir yandan Ünal ailesi bir yanda Kıvılcım, Doğa ve Sönmez hanım neye uğradığını şaşırdı. Her iki aileye de bomba gibi düşen ilişki itirafı ardından yer gök inledi. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmazken ne Alev ne de Abdullah yolundan vazgeçmedi. Kızılcık Şerbeti 44 bölüm izle tanıtımı geldi. Bekir’in “Vakit geldi” dediği Ömer bir anda düştü bayıldı. Fatih ve Metehan gözyaşları içinde Ömer’i hastaneye kaldırdı.

Beynindeki baloncukla daha fazla yaşamayan Ömer ölüm kalım mücadelesi başladı. Apo’nun boşanma kararını öğrenen Pembe çıldırdı. İlk şoku atlattıktan sonra çocuklarını yanına alıp karşı atağa geçen Pembe, nefretini Doğa’ya kustu. En büyük hasmının Doğa olduğunu net bir şekilde ortaya koyan Pembe, Fatih ile Doğa’nın evliliğine engel oldu. Nilay’ın canlı yayına bağlanarak tüm olayı anlatması Kıvılcım’ı sinirden deliye döndürdü. Abdullah ve Alev arkalarında bıraktıkları enkazın farkına varsa da aşklarından vazgeçmedi. Acil ameliyata giren Ömer ölecek mi merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti son fragman izle ekranı..