Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 48. Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Kızılcık Şerbeti Fragman 48 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Gelecek Hafta Neler Olacak?

Olayların dinmek bilmediği Kızılcık Şerbeti son bölümde yer gök inledi. Alev’in gidişine kalbi daha fazla dayanmayan Kızılcık Şerbeti Abdullah bey kalp krizi geçirdi. Mustafa’nın çocuğunun olamayacağını öğrenmesiyle Nilay’ın bebeği kimden merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 48 bölüm fragmanı..

Olayların dinmek bilmediği Kızılcık

Kızılcık Şerbeti son bölüm 47 bölüm full izle ekranını seyre dalan milyonlarca izleyici hop oturup hop kalktı. Her hafta cuma günleri ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti Görkem ailesiyle buzları eritti. Babasına inat bambaşka biri olan Görkem’in dünyası Ömer’le tanışınca değişti. 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından beklenen yeni bölüm tanıtımı izlendi. Kızılcık Şerbeti yeni fragman en çok konuşulan an Mustafa’nın Nilay’a boşanma davası açması oldu. Alev’in gittiğini öğrenen Abdullah bey bir darbeyi de şirket yönetiminden alınca olanlar oldu. Kızılcık Şerbeti 48 bölüm fragmanında Kızılcık Şerbeti Alev ayrıldı mı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 48 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 48. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kadrosunda Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Özge Özacar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta cuma günleri yeni bölümü izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde son bölüm işler bir hayli karıştı. Doktora giden Mustafa, çocuğu olamayacağını öğrenince küçük Apo kimden merak konusu oldu. Nilay’a boşanma davası açan Mustafa, “O bebeğin benden olmadığını biliyorum!” dedi. Pembe’nin oyunuyla nezarete atılan Alev, bir süre Abdullah’a da ulaşamadı. Sonunda Abdullah Alev’i kurtarsa da bu kez kalp kırıkları ortalığa saçıldı. Abdullah’a ulaşamamak Alev’i çok üzdü. Karşısında Pembe’yi görünce de acısı perçinlendi. Bir süreliğine yurt dışına gitmeye karar veren Alev neye uğradığını şaşırdı. Abdullah’a haber vermeden kararını uygulayan Alev öğrendiği gerçekle gözyaşları içinde kaldı. İşleriyle ilgilenmesi için de Doğa’dan yardım istedi.

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN 48 BÖLÜM FRAGMANI 

Kızılcık Şerbeti fragman 48 bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan cuma dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Abdullah ölümle burun buruna geldi. Alev’in gidişine dayanamayan Abdullah bir de şirkette yönetimi Ömer ve çocuklarına devredince yüreği daha fazla dayanmadı. Bir anda yere yığılan Abdullah kalp krizi geçirdi. Ömer, Görkem’i farklı şekillerde görmenin şaşkınlığını yaşarken bir yandan da onu tanımaya çalıştı. Umut’un yeni açtığı iş yerinde her şey yolunda, bol para kazanıyor. Kızılcık Şerbeti gelecek hafta bu yeni durumunu Nursema’nın ailesinin fark etmesi onun için önemli. Bu nedenle aileye bir yemek verdi ancak Fatih yapmadığını bırakmadı. Öte yandan Ertuğrul’un evlilik teklifine Kıvılcım’ın sıcak bakmaması ilişkilerine zarar verdi. Basit bir şikayet için doktora giden Mustafa, yapılan tetkiklerin sonucunda hayatının şokunu yaşayınca Nilay’a boşanma celbi geldi. Kızılcık Şerbeti 48 fragman izlendi. Kızılcık Şerbeti Nilayın bebeği kimden merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti Alev ayrıldı mı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü soruları yeni bölümle yanıt bulacak.