Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZILCIK ŞERBETİ 56 BÖLÜM FRAGMANI: Show TV Kızılcık Şerbeti Fragman 56 Bölüm Fragmanı Alev 1 – Pembe 0! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragman

Cuma günleri reyting rekortmeni olan Kızılcık Şerbeti 56. bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Kıvılcım’ın tesettüre giren Çimen’e saldırdığı Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Kızılcık Şerbeti 56. bölüm Alev cici anne olarak eve giriş yapınca savaş çıktı. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 56 bölüm fragmanı..

Cuma günleri reyting rekortmeni

Kızılcık Şerbeti 56. bölüm fragmanı beklenmeye başladı. Milyonların severek takip ettiği Kızılcık Şerbeti dizisi reyting rekorları kırmaya devam etti. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 5. bölüm “Artık cici anneniz olarak buradayım” diyen Alev resti çekti. Hem Apo hem Pembe gözlerine inanamadı. Savaşı resmen başlatan Alev yalıya gelince olanlar oldu. Kızılcık Şerbeti fragman 56 bölüm fragmanı Görkem’in evinde Çimen’i tesettürlü halde gören Fatih şaştı kaldı. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman..

KIZILCIK ŞERBETİ 56 BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 56 bölüm fragmanı bekleyen izleyiciler yeni bölümde Alev’in yapacaklarını merak etti. 15 Mart Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti 55. bölüm Çimen’in, Gökhan’ın hatırına kapanması ve imam nikahıyla evlenmesi başta Kıvılcım’ı delirtti. Eve bomba gibi düşen Çimen hadisesi Kıvılcım’ı yıktı. Doğa ve Alev’in de az da olsa bu konuda bilgi sahibi olmaları ve Kıvılcım’a söylememeleri onu daha çok kızdırdı. Kızılcık Şerbeti 56. bölüm fragman Mihri’nin Metehan’a olan aşkı yüzünden intihara kalkışması Ertuğrul’un radikal karar almasına neden oldu.

Tası tarağı toplayan Ertuğrul taşınma kararı aldı. Kıvılcım’a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamadığını görünce farklı bir yola girdi. Aile geçmişini öğrenmeyi kafasına takan Nilay hızlı bir araştırma sürecine girdi. Babasını sonunda ikna eden Görkem hem Fatih’le yeniden görüşmeye başladı hem de ailelerinin bir araya gelmesinin yolunu yaptı. Kızılcık Şerbeti fragman 56 bölüm fragmanı Alev’le uzlaşma yolu arayan Apo istediğini yapamadı. Nilay’ın ofisini dağıtmasıyla iyice deliren Alev bavulunu alıp eve gelince bütün Ünallar şoke oldu. Kızılcık Şerbeti 56. bölüm 22 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek.