Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZILCIK ŞERBETİ 64 BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Show TV Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı Fatih Doğa Giray Çıkmazı! Kızılcık Şerbeti Son Fragman

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti 64 bölüm fragmanı yayınlandı. İkili yaşamı çıkmaza giren Apo’yla Alev’in arası bir kez daha açıldı. Cuma günlerinin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı Fatih’e tek bir şartla onu affedeceğini söyleyen Doğa bir yandan da Giray’la aşk yaşayınca kafalar karıştı. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı..

Reyting rekorları kıran Kızılcık

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Kızılcık Şerbeti 64 bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Kaan Taşaner, Barış Kılıç gibi isimlerin oynadığı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Cuma günleri reyting rekorları kıran yapımda Rüzgar’ın Apo’yla konuşmasını öğrenen Nursema, “Sen benim kariyerimi de iş hayatımı da bitirdin” deyip gözyaşlarına boğuldu. Fatih Doğa’nın karşısında ağlarken bir şans daha istedi. Doğa’dan kritik hamle gecikmedi. Görkem’i istemeyen Pembe onu alt edebilmek için var gücüyle atağa geçti. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 64 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 64 BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragman izleyenler beyninden vurulmuşa döndü. Görkem’in Ömer’le buluştuğunu öğrenen Fatih, her ne kadar amcasından şüphelenmese de onu kontrol etmek isteğinin önüne geçemedi. Kıvılcım yeni işine adapte olmaya çalışırken şirketteki huzursuzluklar canını sıkmaya başladı. Nursema’nın yeni bir ilişkiye girme konusundaki tereddütleri Rüzgar’ı çileden çıkardı. İşi hızlandırmak için Abdullah’ın karşısına çıkan Rüzgar her şeyi berbat etti.

Kızılcık Şerbeti son bölüm Abdullah’ın eve geç gelmelerinin sıklaşması Pembe’yi rahatsız etmeye başladı. Alev’den şüphelenmeye başlayan Pembe daha fazla dayanamadı. Nilay’ın pişik kremi için yapılan lansman gecesi başta Ünallar olmak üzere tüm tanıdıkları bir araya getirdi. Fatih’in Görkem’den boşanıp Doğa’yı tekrar geri istemesi tüm dengeleri değiştirdi. Kızılcık Şerbeti 64. bölüm 24 Mayıs Cuma akşamı Show TV’de.

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI