Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm Nereden İzlenir? Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Kızılcık Şerbeti Son Bölüm

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ekrana geldi. 4 Ekim Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti 70. bölüm Alev bebeği alıp Pembe’nin kapısına dayanan Abdullah yardım istedi. Annesiz kalan Alev bebeğe Pembe cici anne olmak için kolları sıvadı. Peki, Kızılcık Şerbeti 70. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi

4 Ekim 2024 Cuma gününün gelişiyle ekran karşısına geçen izleyiciler yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. Her hafta cuma akşamları yeni bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti 70. bölüm Fatih ile Doğa’nın birbirlerinden habersiz yıllar önceki kafeye gitmeleri herkesi şoke etti. Hamile olabileceğini söyleyen Doğa’ya Giray’dan, “Sende ne meraklıymışsın doğurmaya” çıkışı gelince sonun başlangıcı geldi. Kızılcık Şerbeti Alev bebeğe cici anne Pembe oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti 70. bölüm nereden izlenir? İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm izleme ekranı..

KIZILCIK ŞERBETİ 70. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Kızılcık Şerbeti 70. bölüm herkese karşı planı hazır olan Görkem için intikam zamanı geldi. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm Giray’ın bildiği gibi biri olmadığını anlamaya başlayan Doğa için sonun başlangıcı geldi. “Sende ne meraklıymışsın doğurmaya” lafını duyan Doğa soluğu yıllar önce Fatih’le gittikleri kafede aldı. Fatih’in de aynı yerde oluşu tüm dengeleri alt üst etti. Hacı Asude ile Firaz’la birlikte işbirliği yapan Görkem tüm Ünal ailesinden alacağı intikam basamaklarını tırmanmaya başladı. Kızılcık Şerbeti tüm bölümlerini Show TV’den izleyebilirsiniz.