Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Abdullah Bey Alev’ini Kaybedince Kalbi Dayanmadı! Kızılcık Şerbeti Abdullah Ölüyor Mu? Settar Tanrıöğen Diziden Ayrılıyor Mu?

Yeri göğü inleten Kızılcık Şerbeti dizisinde gözler Abdullah beye çevrildi. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in hayat verdiği Kızılcık Şerbeti Abdullah bey ölümle burun buruna geldi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında yere yığılmış olan Abdullah öldü mü merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Abdullah kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Abdullah bey kimdir? Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? İşte yanıtı..

Yeri göğü inleten Kızılcık

Show TV cuma dizileri listesine adını yazdıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah ve Alev aşkı büyük sınava hazırlandı. Pembe’den boşanıp Alev’le olmak isteyen Abdullah beyin sonu yaklaştı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında şirkette dengeleri değiştiren Ömer abisi Abdullah’ı devirdi. Devrik başkan Kızılcık Şerbeti Abdullah bey daha fazla dayanamadı. Bir yandan şirket ve evdeki prestijini kaybeden Kızılcık Şerbeti Abdullah bir yandan da Alev’i kaybedince yüreği kaldırmadı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında yere yığıldığı görülen Abdullah öldü mü, ölüyor mu sorgulandı. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen akıbeti merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti Abdullah kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Abdullah ölüyor mu? İşte Kızılcık Şerbeti Abdullah bey akıbeti..

KIZILCIK ŞERBETİ ABDULLAH BEY ÖLÜYOR MU?

Her cuma Show TV ekranındaki yerine yerleşen Kızılcık Şerbeti dizisinde sular durulmadı. Heyecanının tavan yaptığı her yeni bölüm ardından izleyici bir sonraki bölümü beklemeye başladı. 30 yıllık karısı Pembe’yi bırakıp aşık olduğu Alev’le evlenmek isteyen Abdullah bey her şeyini kaybetti. Önce ailesini ardından şirketteki otoritesini kaybeden Kızılcık Şerbeti Abdullah daha fazla yaşananlara dayanamadı. Kızılcık Şerbeti son bölümde Ömer, Mustafa ve Fatih’in cephe almasıyla ne yapacağını şaşıran Kızılcık Şerbeti Abdullah şirketteki başkanlığını kaybetti. Seçim yapıldı ve şirketin yeni başkanı Kızılcık Şerbeti Ömer oldu. Kardeşi ve oğullarından gelen darbeye dayanamayan Kızılcık Şerbeti Abdullah bey yere yığıldı. Nezaretteki saatlerin hesabını Abdullah’tan soran Alev yurt dışına gidince yaşlı kalbi dayanmadı. Kızılcık Şerbeti Abdullah yolun sonuna geldi. Yeni bölüm fragmanında Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü merak eden izleyiciler için hemen belirtelim ki Kızılcık Şerbeti Abdullah bey öldüğü düşünülmüyor. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti Abdullah rolüne devam edeceği düşünülüyor.

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? 

22 Ekim 1960 Denizli doğumlu Settar Tanrıöğen, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun oldu. Settar Tanrıöğen Bir Demet Tiyatro ile meşhur oldu. Saldıray Abi karakteri ile tanınan usta oyuncu Vavien adlı filmde rol aldı. Birbirinden farklı yapımda boy gösteren Settar Tanrıöğen Baba Candır adlı dizisinde hayat verdiği Salih Çelik karakteriyle sevildi. Şimdilerde Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen kariyeri devam ediyor.

SETTAR TANRIÖĞEN OYNADIĞI DİZİLER

2022 Aşıklar Bayramı

2017 Bu Sayılmaz – Cengiz

2015 Saklı – Cengiz
2015 Hayalet Dayı

2015-2016 Baba Candır – Salih

2014 Yağmur : Kıyamet Çiçeği – Erkan

2014 Urfalıyam Ezelden – Mehmet Bozoğlu

2014 Toz Ruhu – Fahrettin

2013 Nergis Hanım – Ekrem

2013 İki Kafadar Chinese Connection – Bumin

2012 Sultan – Aziz

2011 Yangın Var

2011 Babam Sağolsun – Ali Usta

2010 Çınar Ağacı – İhsan

2010 Çoğunluk – Kemal

2010 Unutma Beni İstanbul

2010 Gölgeler ve Suretler – Cevdet

2010 Ayrılık – Kader

2009 Vavien – Cemal

2008 Nokta – Mümin

2008 Kolay Gelsin – Settar

2008 Gece Gündüz – Kemal Atakan

2007 Kutsal Damacana

2007 Ayda – Macit

2006 Polis – Hayri

2006 Karınca Yuvası – Şeref

2006 Kader – Bekir’in Babası

2006 Hayatımın Kadınısın – Sadi

2005 Ödünç Hayat – Nusret

2005 Takva – Ali Bey

SETTAR TANRIÖĞEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN