Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Abdullah HABER GELDİ: Settar Tanrıöğen Diziden Ayrılıyor Mu Belli Oldu! Kızılcık Şerbeti Apo Settar Tanrıöğen Sağlık Durumu

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Abdullah Ünal karakteriyle odak noktası olan usta oyuncu Settar Tanrıöğen son durumu merak konusu oldu. Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen sağlık durumu araştıran izleyicilere flaş gelişme duyuruldu. Peki, Settar Tanrıöğen diziden ayrılıyor mu? İşte Settar Tanrıöğen son durumu..

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat

Settar Tanrıöğen son durumu merak edildi. Her hafta cuma günleri yayına giren Kızılcık Şerbeti dizisinde yer gök inledi. Muhafazakar bir ailenin reisi olan Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal karakteri odak noktası oldu. Dizide rol gereği kalp krizi geçiren Kızılcık Şerbeti Apo rolüne bürünen Settar Tanrıöğen sağlık durumu araştırılmaya başladı. Reyting rekorları kıran yapımda 30 yıllık karısı Pembe’den boşanmak isteyen Apo, aşık olduğu Alev’le olmak için tüm yolları denedi. Dizide sağlığına kavuşan Settar Tanrıöğen gerçek yaşamda beyin kanaması geçirince olanlar oldu. Kızılcık Şerbeti Abdullah son durum belli oldu. Peki, Settar Tanrıöğen diziden ayrılıyor mu? İşte Settar Tanrıöğen sağlık durumu..

KIZILCIK ŞERBETİ APO SETTAR TANRIÖĞEN SON DURUM

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti milyonlarca izleyicinin odak noktası oldu. Yeni bölümleri büyük ses getiren dizide Abdullah Ünal karakteri senaryo gereği kalp krizi geçirdi ve sağlığına kavuştu. Kızılcık Şerbeti Abdullah rolüne bürünen usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Sağlık durumu merak edilen Settar Tanrıöğen açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde iki kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen yoğun bakım ardından normal odaya alındı. Hastane başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, “Hastamız Settar Tanrıöğen’in beyninde ortaya çıkan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında oluşan (subaraknoid) kanamayla ilgili tedavi ve iyileşme süreci devam etmektedir. 26 Ocak 2024 tarihinden itibaren yoğun bakım servisimizde tedavi edilen hastamız, klinik durumunda görülen olumlu gelişmeler ve risklerinin azalması nedeniyle 6 Şubat 2024 Salı günü hasta odasına alınmıştır. Hastamızın tedavisi hasta odasında sürdürülecek ve ziyaretçi kısıtlamasına bir süre daha devam edilecektir” açıklamasını yaptı. Kızılcık Şerbeti Apo’su Settar Tanrıöğen için dizinin senaryosu değişecek. Bir süre yapımda yer alamayacak olan Settar Tanrıöğen sağlık durumu elverdiği durumda diziye geri dönüş yapacak.

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR? KIZI KİMDİR? EŞİ KİMDİR? SETTAR TANRIÖĞEN ALEVİ Mİ?

Settar Tanrıöğen kimdir araştırması yapan izleyiciler bir yandan da son durumuna odaklandı. Vatandaşların Settar Tanrıöğen alevi mi, Settar Tanrıöğen eşi kimdir soruları yanıt buldu. Arama motorlarında Settar Tanrıöğen kızı kimdir sorgulandı. 61 yaşında olan usta oyuncu Settar Tanrıöğen aslen Denizli’nin Merkezefendi ilçesinden. Settar Tanrıöğen ailesi merak edenler için hemen belirtelim ki ünlü oyuncu evli değil.