Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Alev İtirafı Ortalığı Karıştırdı! Bileti Kesildi! Pembe Ve Apo Boşanıyor

Cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Doğa Fatih cephesinde yaşanacaklar gün yüzüne çıktı. Doğa’nın kızı Cemre için eve dönmesinin altındaki gerçek ortaya çıktı. Alev’in resti çektiği Apo mahkeme yolunu tuttu. Pembe ve Apo boşanıyor. İşte detaylar..

Cuma günleri ekrana gelen

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi bomba iddia ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada en çok konuşulan Kızılcık Şerbeti gelişmeleri anbean takip edildi. Her hafta cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinde mahkeme günü geldi. Abdullah’ın karşısına dikilen Alev resti çekti. Abdullah’ın yanında Alev’in olduğunu duyan Pembe çıldırdı. 27 Ekim Cuma günü ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti 36. bölüm öncesi Fatih Doğa olayı patladı. Doğa’nın kızı Cemre için geri dönmek zorunda kaldığı Ünallar yalısında işler değişti. Doğa’nın Fatih’ten intikam planlarını duyan izleyiciler şoke oldu. Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan…

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜM FRAGMANI

27 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanına boşanma olayı damga vurdu. Bir yandan Fatih Doğa arasındaki ilişki mercek altına alınırken bir yandan da geceye damga vuran başka olaylar görüldü. Abdullah’ın yanında Alev’in olduğunu duyan Pembe gemileri yaktı. Alev’in kocasının yakasına yapıştığına inanan Pembe çıldırdı. Doğa’nın kızı Cemre için geri dönmek zorunda kaldığı dakikaların ardından şok plan ortaya çıktı. Doğa, Fatih’ten intikam alacağı görüldü. Kızıyla konuşan Doğa, “çok az kaldı” diyerek beklediği günün sinyalini verdi. İbrahim’in bütün oyunlarını bozan Nursema Umut’la karşı karşıya kaldı. Abdullah’ı sinirlendirmek için Rüzgar’la evleneceğini söyleyen Alev yeni bölümün gözdesi oldu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah ve Pembe’nin boşanacağı iddia edildi.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

27 Ekim Cuma günü izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti 36. bölümde Ertuğrul’un davetinin ardından evden kaçan Mihri İbrahim’le evlenmek için harekete geçiyor. Nursema’nın anlattıklarına inanmayan Mihri’yi kurtarmak Nursema’ya düşüyor. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ömer’in hastalığı nüksediyor. Gerginliğe neden olan Ömer’in hareketleri iyice değişiyor. Yeni bölümde Ömer ve Kıvılcım’ın ayrılacağı, Pembe ve Abdullah’ın boşanacağı, Abdullah’ın Alev’le olacağı düşünülüyor. Öte yandan Nursema ve Umut Abdullah’a resti çekip kendi hayatlarına yöneliyor. Doğa’nın Fatih’e aynı acıyı yaşatmak için onu aldatacağı düşünülüyor.