Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Alev’i Müjde Uzman Sessizliğini Bozdu! Yeni Diziye Geçince Sosyal Medya Karıştı! “Kiramı Siz Mi Ödeyeceksiniz..”

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Alev karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Müjde Uzman açtı ağzını yumdu gözünü. Yeni sezonda Alev karakterinin öldürüleceğini açıklayan Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut sözleri oyuncuyu atağa geçirdi. Meğer..

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev rolünü oynayan Müjde Uzman “Tükendim” açıklaması ardından diziden ayrıldı. Yeni sezonda Alev karakterinin öldürüldüğünü açıklayan Kızılcık Şerbeti yapımcısı Faruk Turgut açıklaması dengeleri değiştirdi. Sosyal medyada yapılan yorumlara daha fazla sessiz kalamayan Müjde Uzman açtı ağzını yumdu gözünü. Meğer her şey..

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV NEDEN AYRILDI?

Kızılcık Şerbeti dizisinden resmen ayrılan başarılı oyuncu Müjde Uzman yeni dizisi dizisi Aşk Evlilik Boşanma oldu. NOW TV’de yayınlanacak olan iddialı dizi Aşk Evlilik Boşanma kadrosuna adını yazdıran Müjde Uzman sosyal medyada odak noktası oldu. Bir takipçisinin, “Müjde Uzman’ı savunduk ettik, tükendim diyen kadın gitmiş başka bir diziyle anlaşmış” yorumuna sessiz kalamayan Müjde Uzman yeni paylaşım geldi.

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV MÜJDE UZMAN

Instagram hesabından yapılan yorumlara tepki gösteren Müjde Uzman, “Faturalarımı kiramı siz mi ödeyeceksiniz? Uzun zamana yayılmış bilmediğiniz problemler yaşamış insanlarla ilgili sonradan bir iki cümle duyup nasıl bu kadar her şeyi biliyormuşsunuz gibi iddialarda bulunabiliyorsunuz ya? Yazdığım yazı taa ne zaman, neyle alakalı, okudunuz mu? Sonra olanları biliyor musunuz? İyileşmeyeyim mi veya? Çalışmayayım mı? Ne istiyorsunuz? Bir işe girmek de, çıkmak da normal, 20 senedir bu şekilde yaşıyorum” dedi.