Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Azra Kim? Sema Öztürk Kimdir? Kızılcık Şerbeti Azra Kaç Yaşında? Sema Öztürk Dizileri

Cuma günlerinin rakipsiz yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra dönemi başladı. Kızılcık Şerbeti yeni oyuncu geldi. Kızılcık Şerbeti Metehan’ı Rahimcan Kapkap sahnelerinde görünen Azra karakterinin sırrı çözüldü. İzleyicilerin merak ettiği Azra kim belli oldu. İşte Kızılcık Şerbeti Azra hikayesi..

Cuma günlerinin rakipsiz yapımı

Her hafta cuma günleri yayına giren yeni bölümüyle olay olan Kızılcık Şerbeti dizisi pürdikkat takip edildi. Dizinin sıkı takipçileri tüm gelişmelere hakim oldu. Alev ve Apo aşkının sonsuza dek bittiği Kızılcık Şerbeti son bölüm Azra dönemi başladı. 2 Şubat Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti 49. bölüm gündeme Azra geldi. Kızılcık Şerbeti Metehan rolüne bürünen yakışıklı oyuncu Rahimcan Kapkap sahnelerinde görünen Azra karakteri gündem oldu. Sema Öztürk, Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra rolünü oynamaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kim? Sema Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Sema Öztürk hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti Azra karakteri..

KIZILCIK ŞERBETİ AZRA KİM?

Kızılcık Şerbeti Azra karakteri diziye giriş yaptı. Güzel oyuncu Sema Öztürk’ün canlandırdığı Kızılcık Şerbeti Azra rolü ile Metehan sahneleri yer aldı. Taş üstünde taş kalmayan fenomen yapımın kadrosuna dahil olan Sema Öztürk, dizide Azra karakteriyle tüm dengeleri değiştirdi. Rahimcan Kapkapın sahnelerinde görünen Azra hikayesi dikkat çekti. Gelişiyle Metehan’ın tüm dünyasını değiştirecek olan Azra’nın macerası başlıyor.

SEMA ÖZTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

23 Haziran 1977 İstanbul doğumlu olan Sema Öztürk, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun oldu. VJ’lik ve sunuculuk yapan Sema Özürk; Şaka Gibi, Ekopazar, Yabancı Gelin, Bugün Ne Giysem, Dokun Bana, Formula 1 gibi programları sundu. Ardından 2 Oda 1 Salon programlarının sunuculuğunu yapan Sema Öztürk yer aldığı diziler arasında Karadayı, Hacı, Melekler Adası, Kara Melek, Ayrılsak da Beraberiz, Meryem gibi yapımlar yer aldı. Ardından Deli Dumrul ve Avrupalı gibi sinema filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan Sema Öztürk yeni adresi Kızılcık Şerbeti dizisi oldu. 2007-2008 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Jülide Toros karakterini canlandıran Sema Öztürk, 2019-2020 yılları arasında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Damla karakterini oynadı.

SEMA ÖZTÜRK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN