Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZILCIK ŞERBETİ AZRA YENİ ROLÜ: Ayazın Sonu Güneş Aynur Kim? Sema Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında? Sema Öztürk Hangi Dizilerde Oynadı?

Show TV yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra karakteriyle izleyenleri coşturan Sema Öztürk yeni durağı Kanal D yaz dizisi oldu. İlk bölümü ekrana gelen Ayazın Sonu Güneş dizisiyle anlaşan Sema Öztürk yeni rolü merak edildi. Peki, Ayazın Sonu Güneş Aynur kim? Sema Öztürk kaç yaşında? İşte yanıtı..

Show TV yapımı Kızılcık

Kanal D yaz dizileri arasına dahil olan Ayazın Sonu Güneş dizisi ekrana geldi. Hafta içi her gün saat 16.00 olduğunda yayına giren Ayazın Sonu Güneş dizisi ilk bölüm tüm gözler Aynur karakterine çevrildi. Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra karakteriyle herkesi büyüleyen Sema Öztürk yeni durağı Ayazın Sonu Güneş dizisi oldu. Peki, Ayazın Sonu Güneş Aynur kim? Sema Öztürk kaç yaşında? Sema Öztürk hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

AYAZIN SONU GÜNEŞ AYNUR KİM?

Sema Öztürk Ayazın Sonu Güneş dizisinde Aynur rolüne büründü. Genç, güzel ve hırslı bir kadın olan Aynur Ersoy imkanlarına sahip olabilmek için zamanında Kerim’le evlendi. Aynur’un en büyük hayali holdinge ve konağa tek başına sahip olmakken bu hayalinin en büyük destekçisi yasak aşkı Ufuk oldu.

SEMA ÖZTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

23 Haziran 1977 İstanbul doğumlu Sema Öztürk, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünde okudu. Şaka Gibi, Ekopazar, Yabancı Gelin, Bugün Ne Giysem, Dokun Bana, Formula 1 gibi programları sunan Sema Öztürk oyunculuğa soyundu. Karadayı, Hacı, Melekler Adası, Kara Melek, Ayrılsak da Beraberiz, Meryem gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu asıl ününe Show TV yapımı Kızılcık Şerbeti dizisiyle kavuştu. Sema Öztürk yeni durağı yaz dizisi Ayazın Sonu Günel oldu.

SEMA ÖZTÜRK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN