Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Bekir Kim? Kızılcık Şerbeti Ömer Kardeşi Bekir Ölmedi Mi? Barış Kılıç İkizi Var Mı?

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Bekir fırtınası esti. Ömer’in yıllardır öldüğü sanılan ikiz kardeşi Bekir yapıma girdi. Barış Kılıç hem Ömer hem de Bekir karakterine büründü. Peki, Metehan’ın gerçek babası olan Bekir ölmedi mi? Kızılcık Şerbeti Bekir kim? Kızılcık Şerbeti Ömer ve Bekir’e hayat veren Barış Kılıç ikizi var mı? İşte yanıtı..

Cuma günlerinin rekortmen yapımı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih’in amcası olan Ömer ailesine oldukça bağlı bir profil çizdi. İlk bölümden itibaren çizgisinden şaşmayan Ömer, zaman içinde Doğa’nın annesi Kıvılcım’a aşık oldu. Geçtiğimiz sezon finalinde büyük bir kaza atlatan Kıvılcım ve Ömer iyileşti. Zamanla Ömer’in hastalığı ortaya çıktı ve doktorlar Ömer’e ömür biçti. Beynindeki baloncuk ile ne zaman öleceğini bilmeden yaşamaya çalışan Ömer rolü izleyiciden tam not aldı. Metehan’ın asıl babasının Ömer’in ölen ikiz kardeşi Bekir olduğu ortaya çıktı. Kıvılcım’ı hastalığı nedeniyle kendinden uzaklaştıran Ömer boşandı. Kızılcık Şerbeti son bölümde birlikte eski defterler tekrar açıldı. Ömer ve ailesinin ölü sandığı Bekir diziye giriş yaptı. Son bölüm ardından Barış Kılıç kardeşi, Barış Kılıç nereli, Kızılcık Şerbeti Ömer kim, Barış Kılıç alevi mi, Kızılcık Şerbeti Ömer kimdir, Barış Kılıç hangi dizilerde oynadı, Barış Kılıç eşi kimdir, Kızılcık Şerbeti Ömer gerçek adı, Barış Kılıç evli mi, Barış Kılıç ikizi araştırıldı. Peki, Barış Kılıç ikizi var mı? Kızılcık Şerbeti Bekir ölmedi mi? İşte yanıtı..

KIZILCIK ŞERBETİ BEKİR KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümde Ömer’in kapısı çaldı ve Ömer karşısında ikizi Bekir’i görünce şaştı kaldı. Bekir, “Ömer kardeşim bana ihtiyacın olduğunu biliyorum, sana yardım etmeye geldim” dedi. Son bölümün en can alıcı noktası ile Kızılcık Şerbeti Bekir dönemi resmen başlamış oldu. Ömer ve ailesinin öldü sandığı ikizi Bekir geri döndü. Metehan’ın gerçek babası olan Bekir’in bunca zamandır nerede olduğu henüz yanıtlanmadı. Bu zamana kadar dizide Bekir’in bir trafik kazasında öldüğü söylendi. Ömer’in kazanın ardından beyninde her an patlamak üzere olan bir baloncukla yaşaması işlenmeye başladı.. Kızılcık Şerbeti son bölümde Ömer’in ikizi Bekir’i rüyasında görüp görmediği düşünülmeye başladı. Bekir’in yaşayıp yaşamadığı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Gece vakti ansızın Ömer’in kapısına gelen Bekir, Kıvılcım ile Ertuğrul’un çok fazla görüşmeye başladığını söyledi. Kızılcık Şerbeti Bekir’in akıbeti belli olana kadar Barış Kılıç’ın hem Ömer hem de Bekir rolüne bürüneceği düşünülüyor.

BARIŞ KILIÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 Şubat 1978 Malatya doğumlu ünlü oyuncu Barış Kılıç son dönemin en popüler isimlerinden oldu. 1983 yılında İstanbul‘a taşınan Barış Kılıç, Okmeydanı Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek üzere Amerika‘ya taşındı. Bir süre orada kalan Barış Kılıç ardından Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başlayan Barış Kılıç birbirinden iddialı dizilerde yer aldı. 2004 yılında Bütün Çocuklarım adlı dizi film ile birlikte televizyon hayatına başlayan Barış Kılıç, 2011 yılında Adını Feriha Koydum adlı dizide Kaptan Levent karakterini canlandırdı. 2014 yılında Güllerin Savaşı dizisinde Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur ile başrolleri paylaşan Barış Kılıç, Seni Seviyorum Adamım isimli romantik komedi filminde yer aldı. Barış Kılıç’ın şimdiki durağı ise Kızılcık Şerbeti dizisi..

BARIŞ KILIÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN