Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? 3 Kasım Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

Ekrana renk katan ve

Ekrana renk katan ve izleyicileri her hafta yeni sürprizlerle buluşturan “Kızılcık Şerbeti” dizisinin son bölümü ardından, takipçilerinin gözü kulağı bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda. Merak edilen soruların başında “Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı?”, “3 Kasım’da Kızılcık Şerbeti yeni bölümü yayınlanacak mı?” gibi sorular geliyor. İşte, Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümüyle ilgili detaylar…

Show Tv’nin sevilen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin sadık izleyicileri, dizinin yeni bölümlerini iple çekiyor. Her Cuma saat 20.00’de yayınlanan dizi, bu hafta da ekran macerasına devam edecek mi? 3 Kasım akşamı Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün ekranlarda olup olmayacağı, dizi severlerin gündemindeki yerini koruyor.

Seyircinin ilgiyle takip ettiği Kızılcık Şerbeti’nin 36. Bölümünde neler yaşandığına dair merak edilen sorulara yanıt verelim; Nursema’nın cesur hamlesi, Mihri’nin İbrahim’in elinden kurtarılmasında etkili olurken, bu durum aile içinde farklı tepkilere neden oluyor. Umut’un karısına yeteri kadar destek olamadığı eleştirileri ailede tartışmalara yol açarken, Ömer’in Kıvılcım’ın evine taşınması farklı yankılar uyandırıyor. Ömer ve Kıvılcım arasında ise Kıvılcım’ın televizyon programı yapmasıyla yeni bir sorun baş gösteriyor.

Nilay’ın Alev ve Abdullah hakkındaki yalanı ise aile içinde kulaktan kulağa dolaşmaya başlıyor ve Nilay bu durumdan zararlı çıkıyor. Ancak finalde Nilay’ı bekleyen daha büyük bir bela izleyiciyi şaşırtacak.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü ile ilgili tüm bu soruların yanıtları, bu akşam saat 20.00’de Show Tv’de yayınlanacak olan yeni bölümde izleyici ile buluşacak. Eğer siz de “Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı?” sorusunun cevabını arıyorsanız, ekran başında olmanızda fayda var. Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu yeni bölümüyle yine izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak.