Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Show Tv’nin ilgiyle takip

Show Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle izleyenlerini ekran başına kilitleyecek. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? İşte Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü hakkında merak edilen detaylar…

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yeni Bölümü Bu Akşam

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, her hafta yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. İzleyiciler, bu haftanın bölümü hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Bu nedenle “Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı?” sorusu sıkça araştırılıyor. Biz de sizler için bu sorunun yanıtını bulduk: Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti’nde Neler Olmuştu?

Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması beklenmedik bir sürpriz olmuş, Ertuğrul’un nasıl hareket edeceği merak konusu olmuştu. Ömer ve Kıvılcım’ın ilişkisinde sular durulmuş gibi görünse de, Ömer’in kimsenin bilmediği bir hastalığı vardır ve bu hastalık hızla ilerlemektedir. Kıvılcım’ın Rüzgar’ın kanalında programa başlaması ise Alev ve Rüzgar’ı bir adım daha birbirine yaklaştırmıştır. Diğer yandan, Nursema, kızı Mihri’yi İbrahim’den uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Kızılcık Şerbeti’nin bu akşamki bölümünde neler yaşanacağını merak edenler, saat 20.00’da Show Tv ekranlarında bu heyecana ortak olabilecekler.