Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Çimen’i Selin Türkmen Bombayı Patlattı! Gökhan İstedi Tesettüre Girdi! İzleyenlerin Ağzı Bir Karış Açık Kaldı! Kimse Bunu Beklemiyordu..

Rekortmen yapım Kızılcık Şerbeti son bölüm izleyenler krize girdi. Kızılcık Şerbeti Çimen tesettüre girince Kıvılcım bayıldı. Gökhan’la imam nikahı kıyan Çimen başını kapatıp annesinin evine gelince olanlar oldu. Sosyal medyada Kızılcık Şerbeti Çimen tesettür tartışması başladı. İşte Kızılcık Şerbeti Çimen detayı..

Rekortmen yapım Kızılcık Şerbeti

Show TV cuma dizileri arasında adını zirveye yazdıran Kızılcık Şerbeti dizisinde sular durulmadı. Her bölümü daha kötü ne olabilir dedirten Kızılcık Şerbeti 54. bölüm izleyenler şoke oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım’ın küçük kızı Çimen rolüne hayat veren güzel oyuncu Selin Türkmen oyunculuğunu konuşturdu. 8 Mart Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti son bölüm Gökhan’ın evli ve 2 çocuklu olduğunu öğrenen Çimen ne kadar ondan vazgeçmeye çalışsa da kalbine yenik düştü. Gökhan’ın oyununa gelen Çimen tesettüre girince olanlar oldu. Ne yaptın Çimen..

KIZILCIK ŞERBETİ ÇİMEN TESETTÜRE GİRDİ

Cuma akşamları yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şoke eden sahne geldi. Kızılcık Şerbeti senaristi Melis Civelek hiç umulmadık sahneyi ekrana getirince olanlar oldu. Kızılcık Şerbeti son bölüm Fatih’in evleneceğini duyan Çimen Görkem’in karşısına çıktı ancak onu ikna edemedi. O sırada Gökhan’ın gelişiyle tüm sırlar ortaya saçıldı. Kızılcık Şerbeti Çimen sevgilisi Gökhan’ın hem Görkem’in abisi olduğunu hem de evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrenince beyninden vurulmuşa döndü. Gözyaşlarına boğulan Çimen’in yeni hamlesi Gökhan’ın karısı Hilal oldu. Ona her şeyi anlatan Çimen kendi sonunu hazırladı. Gökhan’ın oyununa gelen Kızılcık Şerbeti Çimen tesettüre girip eve geldi ve “Ben evlendim” dedi. Gökhan’la imam nikahı kıyan Çimen’i kapalı gören Kıvılcım sinir krizi geçirdi.

SELİN TÜRKMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2000 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu Selin Türkmen sosyal medyada infial yarattı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan güzel oyuncu Kızılcık Şerbeti son bölüm hünerlerini konuşturdu. 2019 yılından bu yana dizilerde boy gösteren Selin Türkmen senaryo gereği tesettüre girdi. Ufak Bir Hata, Şark Dişçisi, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, İstanbul Efendisi gibi dizilerde oynayan Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Çimen rolüyle oyunculuğunu konuşturdu.

SELİN TÜRKMEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN