Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Dilruba Kimdir? Farah Zeynep Abdullah Kimdir? Farah Zeynep Abdullah Oynadığı Filmler

Son günlerde yeni Aşk-ı Memnu filmi Bihter ile ön planda olan Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisine giriş yaptı. Bambaşka bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın hayat vereceği Dilruba merak edildi. İşte Kızılcık Şerbeti dizisi Dilruba karakteri hikayesi..

Son günlerde yeni Aşk-ı

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba rüzgarı esmeye başladı. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen son bölüm ardından Dilruba göründü. Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu yeni versiyonu ile izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti dizisine giriş yaptı. Sevilen yapımda Dilruba rolüne bürünen ünlü oyuncu bambaşka biri oldu. Son günlerde Bihter filmi ile adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah’ın rolü merak konusu oldu. Dizinin sevenleri Farah Zeynep Abdullah’ın hayat vereceği Dilruba karakterini araştırmaya koyuldu. Kızılcık Şerbeti yeni bölümle birlikte Dilruba’nın geliş amacı belli olacak. Peki, Kızılcık Şerbeti Dilruba kimdir? Farah Zeynep Abdullah kimdir? Farah Zeynep Abdullah oynadığı filmler ve merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ DİLRUBA KARAKTERİ

Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakteri yapıma giriş yaptı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Dilruba karakteri merak konusu oldu. Son günlerde Bihter filmi ile konuşulan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah dizide bambaşka biri oldu. Tesettür kıyafetle izleyici karşısına çıkacak olan Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema’nın Amerika’dan gelen arkadaşı Dilruba rolüne bürünecek. Dilruba’nın gelişi ile yalıda dengeler nasıl değişecek merak edildi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

17 Ağustos 1989 İstanbul doğumlu olan Farah Zeynep Abdullah babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi olan Farah Zeynep Abdullah 2006’da İngiltere’ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye’de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde başlayan güzel oyuncu, yurtdışında Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı. Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını donduran Farah Zeynep Abdullah, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı diziden teklif aldı. İngiltere’ye dönecekken dizideki rolü kabul eden Farah Zeynep Abdullah, tüm Türkiye’nin hafızasına Aylin rolü ile kazındı. Ardından Yılmaz Erdoğan’ın filmi Kelebeğin Rüyası’nda oynadı. Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrole can verdi. Unutursam Fısılda filmiyle meşhur oldu.

Filmografi

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki

2014 Kurt Seyit ve Şura

2013 Kelebeğin Rüyası

2014 Bi Küçük Eylül Meselesi

2014 Unutursam Fısılda

FARAH ZEYNEP ABDULLAH INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN