Kızılcık Şerbeti Fatih'i Doğukan Güngör Gönlünü Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kaptırdı! Olay Pozları Görenler Yorum Yağdırdı! Olay Yakınlaşma..

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih rolüne bürünen yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör ile Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu aşk bombası patladı. Sarmaş dolaş pozlar veren ikili plajda vakit geçirdi. O anları gören hayranları şaştı kaldı. Meğer..

Kızılcık Şerbeti Fatih'i Doğukan Güngör Gönlünü Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kaptırdı! Olay Pozları Görenler Yorum Yağdırdı! Olay Yakınlaşma..

Show TV'nin reyting rekorları kıran yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih Ünal karakterine hayat veren genç oyuncu Doğukan Güngör geçtiğimiz aylarda dansçı Aleyna Yalçın’la görüntülendi. Aşk iddialarını yalanlayan Doğukan Güngör bu sefer de Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile plajda vakit geçirdi. O anları gören hayranları fotoğrafları incelemeye başladı. Olay pozların ardından Doğukan Güngör ile Survivor Aleyna Kalaycıoğlu görenler yorum üstüne yorum yağdırdı. İşte o pozlar..

Kızılcık Şerbeti Fatih'i Doğukan Güngör Gönlünü Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kaptırdı! Olay Pozları Görenler Yorum Yağdırdı! Olay Yakınlaşma.. - Resim : 1

DOĞUKAN GÜNGÖR ALEYNA KALAYCIOĞLU AŞKI

Kızılcık Şerbeti Fatih'i Doğukan Güngör ile Survivor Aleyna Kalaycıoğlu görüntülenince, "Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu yayınlamayalım" demiş daha sonra ise sevgili olmadıklarını açıklamıştı. GazeteMagazin haberine göre yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör bu sefer de Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile Çeşme’de bir beachte görüntülendi. İkilinin sevgili olduklarını düşünen hayranları "Aleyna da her yerde" yorumları yaptı.

Kızılcık Şerbeti Fatih'i Doğukan Güngör Gönlünü Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Kaptırdı! Olay Pozları Görenler Yorum Yağdırdı! Olay Yakınlaşma.. - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ