Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Fragman 37 Bölüm Fragmanı İzle

Her hafta Cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından yani bölüm fragmanı yayınlandı. Mustafa ve Selvi’nin odada kilitli olduğunu bilmeyen Nilay ortalığı ayağa kaldırıyor. Az bir ömrü kaldığını öğrenen Ömer, Kıvılcım’la yolları ayırıyor. Fatih’ten Doğa’ya duygusal bir evlilik teklifi geliyor. İşte Kızılcık Şerbeti 37 bölüm fragmanı..

Her hafta Cuma günleri

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Ünallar yalısında işin rengi değişiyor. Pembe’nin Mustafa’ya bulduğu eğreti gelin sahnesinin ardından olaylar bitmiyor. Bu kez eve hizmetçi olarak gelen Hayat’ın yeğeni gözünü Mustafa’ya dikince olanlar oluyor. Nilay’ın başlattığı boşanma furyası tüm aileyi sarıyor. Ertuğrul’un davetinden bu yana huzursuz olan Ünallar faturayı Umut’a kesiyor. Karısı Nursema’yı yalnız bıraktığını söyleyen Pembe, Fatih ve Abdullah Umut’u canından bezdiriyor. Her hafta cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünde Fatih’ten Doğa’ya evlilik teklifi geliyor. Doğa’nın planlarından haberdar olmayan Fatih’i büyük bir sınav bekliyor. İşte Kızılcık Şerbeti 37 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 37. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti ekrana gelen son bölümde boşanma bombası patlattı. Nilay’a gelip çocuğu için süsleme yaptırmak isteyen Nilay, Alev’e Abdullah’la Pembe’nin boşanabileceğini sordu. Bunu Umut’a söyleyen Alev’in kafasında soru işaretleri oluştu. Umut’un konuşmasına şahit olan Metehan, amcası için üzülmeye başladı. Ömer’in beyninde her an patlamaya hazır olan baloncuk onu bambaşka bir insana çevirdi. Kıvılcım’ın eğitim programı sunması Ömer’i sinirlendirdi. Abdullah ile Pembe’nin boşanacağı haberleri çıkınca ortalık karıştı. En son kimin söylediği ortaya çıkınca herkes sinir küpü oldu. Nilay’ın hamilelik bahanesine sığınması Mustafa’yı çıldırttı. Evi terk etmeye çalışan Nilay’ı döndürmek Zülkar’a kaldı. Eve geldiğinden beri planını devreye sokmaya çalışan Selvi Mustafa’nın odasına daldı ve kapıyı kilitledi. Metehan’ı görmek için Leman’ın evine giden Ömer, Kayhan’la tavlaya oturmasına kimse anlam veremedi. Boşanma yalanını ortaya atan Nilay, eve geri döndüğünde onu çok büyük bir sürpriz bekledi.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı