Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Fragman 46 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Gelecek Hafta Fragman TIKLA İZLE! Youtube Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle

Daha fazla ne olabilir dediğimiz Kızılcık Şerbeti dizisinde kartlar tekrar dağıtıldı. Kızılcık Şerbeti Pembe kendi elleriyle bir canavar yarattı. Ünallarda işler tamamen değişti. Fatih’le nikahı basıp Pembe’yi alt ettiğini sana Doğa felaketi yaşadı. Kızılcık Şerbeti gelecek hafta tanıtımı gözleri yuvalarından çıkardı. Kızılcık Şerbeti Alev demir parmaklıklar ardına girdi. İlk misafiri Pembe olunca olanlar oldu. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 46 bölüm fragmanı..

Daha fazla ne olabilir

Show TV Cuma yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti son bölüm izlendi. Milyonlarca vatandaşı ekran karşısına çivileyen yapımda taş üstüne taş kalmadı. Başrollerini Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman gibi isimlerin oluşturduğu Kızılcık Şerbeti dizisinde olaysız tek bir an yaşanmadı. Her bölümü birbirinden entrikalı yapımda Doğa krallığını yarattığını sanarken yeni bir darbe aldı. Kızılcık Şerbeti Pembe’nin Fatih’e kız bulmasına katlanamayan Doğa resti çekti ve Fatih’i nikah masasına oturttu. Bunu duyan Pembe çıldırdı. Kızılcık Şerbeti Doğa ile Alev planı başladı. Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 45 bölüm full izle vatandaşlar hop oturup hop kalktı. Ömer’in Kıvılcım ile Ertuğrul’u el ele görmesiyle şeytana uyması bir oldu. Nikah cüzdanıyla Pembe’den intikam almaya başlayan Doğa’ya Pembe’den ayar geldi. Kızılcık Şerbeti Alev demir parmaklıklar ardına girdi. Peki, Kızılcık Şerbeti fragman geldi mi?  Kızılcık Şerbeti son bölüm fragmanı neler olacak? İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti gelecek hafta tanıtım..

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN 46 BÖLÜM FRAGMANI

2023 yılını reyting rekortmeni olarak kapatan Kızılcık Şerbeti dizisinde neler oldu neler.. 29 Aralık Cuma günü yayındaki yerini alan youtube Kızılcık Şerbeti son bölüm izle seyirciler şok üstüne şok yaşadı. Olayların bitmek bilmediği Kızılcık Şerbeti son bölümde Abdullah ile Alev aşkı yeni sınavlardan geçmeye başladı. Fatih ve Mustafa babalarına şirkette cephe alınca Apo’dan talimat geldi. Abdullah’ın olaysız ayrılma çabaları ters tepti ve Pembe Alev’e daha da bilendi. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içen Pembe Nilay’la kafa kafaya verip planlara başladı. En büyük yardımcısı Nilay Alev’e gün yüzü göstermedi. Olaylı bölümün ardından Kızılcık Şerbeti fragman 46 bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonların gözlerini yuvalarından fırlatan Kızılcık Şerbeti gelecek hafta fragman detayında Ömer yeni aşka yelken açtı. Bu zamana dek ağzına içki sürmeyen Ömer yoldan çıktı.

KIZILCIK ŞERBETİ GELECEK HAFTA FRAGMAN

Kıvılcım’a ondan neden ayrıldığını itiraf etti ancak olaylar istediği gibi gitmedi. Kıvılcım rotayı Ertuğrul’a çevirince olanlar oldu. Aynı tarafta olan Rüzgar ve Pembe dostluğu ilerledi. Nursema ile Umut’u ayırmak için plan yapan ikili kanalın yılbaşı partisinde iyice yakınlaştı. Pembe’nin Fatih’e kız arkadaş bulma çabalarını anlayan Doğa resmen savaş ilan etti. Tansiyon yükselten Kızılcık Şerbeti 46 bölüm fragmanı ekranında Rüzgar ile Pembe Alev’i şikayet etti. Nezarethaneye giren Alev’in ilk misafiri Pembe oldu. Pembe, “Abdullah Bey gelemedi, beni gönderdi!” deyince Alev’in gözlerinden ateş çıktı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm 5 Ocak 2024 Cuma günü ekranda..