Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Fragman 50 Bölüm Fragmanı YAYINDA! Kızılcık Şerbeti 50 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Nilayın Bebeği Kimden?

Cuma günlerinin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti fragman 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Nilay’ın bebeği kimden meraklar iyice arttı. Taş üstünde taş kalmayan dizide “Kıvılcım seni hala çok seviyor!” sesleri yükseldi. İşte Kızılcık Şerbeti 50 bölüm fragmanı..

Cuma günlerinin reyting rekortmeni

Kızılcık Şerbeti fragman 50 bölüm fragmanı yayına girdi. Taş üstünde taş kalmayan yapımda tüm gözler Nilay ve Mustafa ilişkisine çevrildi. Kızılcık Şerbeti Nilay ın bebeği kimden merak eden izleyiciler gerçeği öğrendi. Kadın kadına konuşmayı isteyen Alev ve Pembe hanım arasında tüm dengeler değişti. Pembe’nin yolundan çıkmayacağını anlayan Alev yoldan çekildi. “Sen kazandın. Aşkın peşinden koşmak büyük hataymış” deyince kimse kulaklarına inanamadı. Pembe’den, “Ben sana beni yıkmak kolay değil demedim mi” çıkışı geldi. Fatih ve Doğa boşanma evraklarını imzaladı. Kızılcık Şerbeti son bölümde Ertuğrul’un geçmiş hesapları açıldı. Kıvılcım’ın hala Ömer’i sevdiği ortaya çıkınca olanlar oldu. İşte Kızılcık Şerbeti 50 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN 50 BÖLÜM FRAGMANI

Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındıran Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşananlar herkesi heyecanlandırdı. Büyük son geldi. Bir umutla aşka yelken açan Alev ve Abdullah beyin yolu ayrıldı. Pembe’nin boşanmayacağını anlayan Apo Alev’e davanın uzun süreceğini söyledi. Gemileri yakan Alev “Bırakıyorum” deyip gitti. Pembe’nin karşısına dikilen Alev tüm gerçekleri öğrendi. Kadın kadına konuşmak için Pembe’ye giden Alev, “Sen kazandın. Aşkın peşinden koşmak büyük hataymış” deyince kimse kulaklarına inanamadı. Kızılcık Şerbeti Pembe’den, “Ben sana beni yıkmak kolay değil demedim mi” çıkışı geldi. Fatih ve Doğa boşanma evraklarını imzaladı. Alev ve Apo aşkı sonsuza dek sona erdi. Hapse giren Umut için tüm çareler tükendi.

KIZILCIK ŞERBETİ 50 BÖLÜM FRAGMANI

Anlaşmalı boşanma kararı alan Fatih ve Doğa eyleme geçti. Alev’in Abdullah’ı bıraktığını öğrenen annesi Sönmez, “Her son yeni bir başlangıç” yorumuyla geldi. Eve dönen Abdullah’ın ilk işi Pembe’den özür dilemek oldu. Ancak Pembe, “Bazı şeylerin telafisi yok” diyerek gardını aldı. Kızılcık Şerbeti Mustafa kısır olduğunu öğrendikten sonra yapmadığını bırakmadığı Nilay’dan intikam için her yola başvurdu. Nilayın bebeği kimden merak eden izleyiciler tüm gerçekleri öğrendi. Herkesi şoke eden sahne geldi. Kızılcık Şerbeti Ertuğrul’un Azra’yı yıllardır taciz ettiği söylendi. Kıvılcım’la ilişkisini bitirme kararı alan Ertuğrul rotayı Ömer’e çevirdi. Ertuğrul, “Kıvılcım seni hala çok seviyor. Onun elinden tut” dedi. Tüm bunlar ve daha fazlası 9 Şubat Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti yeni bölümde..