Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını arasında savaş kızışıyor! Son gösterimin galibi belli oldu… Ezdi geçti!

Cuma günlerinin sevilen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını, izleyicileri ikiye bölmeye devam ediyor. Gerek güçlü kadroları gerek ise de hikayeleri ile seyirciler tarafından yakından takip edilen iki dizi, son olarak son bölümlerinin izlenme oranları ile gündeme geldi. Peki, reyting savaşını hangisi kazandı? İşte ayrıntılar…

Cuma günlerinin sevilen dizileri

Haftanın son mesai gününün akşamında televizyon keyfi yaparak dinlenmek isteyen birçok kişi, o gün yayınlanan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizileri arasında gidip gelmeye devam ediyor. Cuma günü yayınlanan iki dizi arasında adeta mekik dokuyan ve dizilerin aynı günde yayınlanmaması gerektiğine dair fikirlerini de sık sık sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayan izleyiciler, son olarak geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümler hakkında paylaşımlarda bulundu.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinin işlendiği Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizileri, son olarak cuma akşamı yayınlanan yeni bölümleri ile izleyicilerinin karşılarına çıktı. Yalı Çapkını’ndan bir sezon sonra yayına giren ve ona rağmen kısa süre içerisinde reyting listelerinde zirveye yerleşen Kızılcık Şerbeti, son bölümü ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Yalı Çapkını tarafında ise senaryonun izleyicinin beklentisini tam olarak karşılayamamaya devam etmesi, reytinglerde gerilemeye sebep oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ ATAĞA GEÇTİ

İki bölüm öncesine kadar reytinglerde çok iyi oranlara ulaşıyor olmasına rağmen Yalı Çapkını’nın gölgesinde kalan Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı yayınlanan son bölümünde rekor tazeledi. Yayınlanan listeye göre Kızılcık Şerbeti tüm izleyici gruplarında rakibi Yalı Çapkını’nın önüne geçmeyi başardı. Öyle ki dizinin AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytinglere ulaştığı görüldü.

HİKAYEDEN ŞİKAYETÇİLER

Öte yandan yayınlanmaya başladığı gün itibari ile reyting listelerinde zirvelerde yer alan Yalı Çapkını, son dönemlerde kan kaybetmeye başladı. İzleyicilere göre ise bunun nedeni Seyran ile Ferit’in bir türlü kavuşamaması. Baş karakterlerin aşklarına şahitlik etmek isteyen ancak her defasında farklı kadın karakterlerin Ferit’in hayatına dahil edildiğini belirten izleyiciler, hikayenin yeniden ele alınması gerektiğini savundu. Bu düşüncelerini sosyal medya hesapları aracılığı ile de paylaşan Yalı Çapkını izleyicileri, dizinin senaristlerine adeta veryansın etti.