Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti izleyicilerine kötü haber! Dizinin Apo’su Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu… Herkes üzgün!

Geçtiğimiz haftalarda bir sağlık problemi sebebi ile 2 kez üst üste ameliyat edilen Settar Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti setine ne zaman geri döneceği merak konusu oldu. Usta ismin sağlık durumuna ilişkin son bilgilere haberimizin devamında yer verdik.

Geçtiğimiz haftalarda bir sağlık

Hayatını oyunculuk kariyerine adamış olan usta isimler arasında yer alan Settar Tanrıöğen, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Show TV’nin reyting rekorları kıran ‘Kızılcık Şerbeti’ isimli dizisinde ‘Apo’ karakterini canlandıran Tanrıöğen, milyonlarca kişi tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Kariyeri boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda boy gösteren ve kendine has tavrı ile muhteşem bir gelişim kaydeden Settar Tanrıöğen, son olarak Kızılcık Şerbeti ile adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılan dizide ‘Abdullah Ünal’ karakterine hayat veren usta isim, geçtiğimiz haftalarda sevenlerini korkutan bir gelişme ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz ay ciddi bir sağlık sorunu yaşayan ve apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’nin son bölümlerinde yer alamadı. Bu durumun daha ne kadar devam edeceği, Tanrıöğen’in ne zaman taburcu olacağı merak konusu oldu. Konu ile ilgili olarak bir haber düzenleyen Gazeteci Birsen Altuntaş, usta ismin sağlık durumu ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kızılcık Şerbeti’nin bir bölümünde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen, bölümün yayınlanmasının hemen ardından gerçek bir sağlık problemi ile gündeme gelmişti. Beyin kanaması geçiren usta isim apar topar hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. 61 yaşındaki Tanrıöğen’in 2 kez ameliyat olduğu öğrenilmişti.

SETTAR TANRIÖĞEN’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Settar Tanrıöğen’in 26 Ocak Cuma gününden beri Ataşehir’de bulunan Acıbadem Hastanesi’nde olduğu öğrenildi. Birer gün ara ile 2 kez ameliyat edilen usta oyuncunun 4 haftadır hastanede olduğu bildirildi.

Tanrıöğen’in haftalar süren tedavisinin ne zaman sona ereceği, Kızılcık Şerbeti setine dönüp dönemeyeceği merak konusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yapmış olduğu habere göre usta ismin bu cuma günü taburcu olması gerekiyordur. Ancak iyileşme süreci beklenenden daha yavaş ilerleyen usta ismin bir süre daha hastanede kalmasına karar verildi. Şu an için ziyaret yasağı bulunan başarılı oyuncunun en az iki bölüm daha Kızılcık Şerbeti setine geri dönemeyeceği netlik kazandı.