KIZILCIK ŞERBETİ MERİ BOMBASI PATLADI! Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Şebnem Bozoklu Müjdesi Verildi! Öyle Bir Role Büründü Ki..

Peş peşe ayrılıkların yaşandığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Meri dönemi başladı. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Kızılcık Şerbeti yeni sezon bombası patladı. Kızılcık Şerbeti Görkem, Alev, Sönmez, Umut, Çimen ve Rüzgar'ın ayrılığının kesinleştiği Kızılcık Şerbeti yeni sezon Şebnem Bozoklu bombası patlıyor. İşte hayat vereceği karakter..

KIZILCIK ŞERBETİ MERİ BOMBASI PATLADI! Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Şebnem Bozoklu Müjdesi Verildi! Öyle Bir Role Büründü Ki..

2. sezon finaliyle büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisi sezona ara verdi. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti son bölüm balkondan aşağı düşen Görkem acı sonu izleyiciyi şoke etti. Milyonlarca izleyicinin takip ettiği Kızılcık Şerbeti sezon finali Görkem, Alev, Sönmez, Umut, Çimen ve Rüzgar'ın ayrılığı kesinleşti. Yeni hikayeyle yola devam edecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Şebnem Bozoklu dahil oldu. İşte Kızılcık Şerbeti Meri karakterine bürünecek Şebnem Bozoklu hikayesi..

KIZILCIK ŞERBETİ MERİ BOMBASI PATLADI! Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Şebnem Bozoklu Müjdesi Verildi! Öyle Bir Role Büründü Ki.. - Resim : 1

KIZILCIK ŞERBETİ MERİ GELİYOR

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezon öncesi yapıma sürpriz isim katıldı. Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu Kızılcık Şerbeti yeni sezon oyuncuları arasına adını yazdırdı. Oldukça olaylı bir şekilde sezonu kapatan Kızılcık Şerbeti son bölüm Ömer ile Görkem'in ilişkisini öğrenen Kıvılcım'ın dünyası başına yıkıldı. Yeni sezonda zor dönemlerden geçecek olan Kıvılcım'ın imdadına İzmir'den gelen kuzeni Meri yetişecek.

KIZILCIK ŞERBETİ MERİ BOMBASI PATLADI! Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Şebnem Bozoklu Müjdesi Verildi! Öyle Bir Role Büründü Ki.. - Resim : 2

ŞEBNEM BOZOKLU KIZILCIK ŞERBETİ YENİ OYUNCU

Ulan İstanbul, Canım Ailem, Bizim Yenge, Şahsiyet gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu Kızılcık Şerbeti dizisiyle anlaştı. Eylül ayında yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kızılcık Şerbeti dizisine Meri rolüyle dahil olan Şebnem Bozoklu dizide Kıvılcım'ın İzmir'den gelen kuzeni Meri karakterine hayat verecek. Görkem, Alev, Sönmez, Umut, Çimen ve Rüzgar'ın ayrıldığı Kızılcık Şerbeti dizisine 4 yeni oyuncu daha gelecek.

Kaynak: Şermin Temur