Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Metehan’ın Sevgilisi Azra Dekoltesiyle Herkesi Yaktı Geçti! Sema Öztürk Koltuğa Uzandı! Ne Yaptın Azra

Cuma günlerinin rakipsiz yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra dönemi hızlı başladı. Sevilen yapım Kızılcık Şerbeti yeni oyuncu Sema Öztürk pozları herkesi nefessiz bıraktı. Kızılcık Şerbeti Metehan’ın sevgilisi Azra görüntülerini görenler şaştı kaldı. Sema Öztürk koltuğa sere serpe uzanınca olanlar oldu.

Cuma günlerinin rakipsiz yapımı

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Dizide Metehan’ın sevgilisi Azra’yı görenlerin nefesleri kesildi. İzleyicilerin pürdikkat takip ettiği Kızılcık Şerbeti Azra sahneleri izleyenler Sema Öztürk’ün güzelliği karşısında şaştı kaldı. Kızılcık Şerbeti dizisinin sıkı takipçileri bir yandan dizideki sahnelere odaklanırken bir yandan da Sema Öztürk profilini yakın markaja aldı. Metehan’ın kendinden yaşça büyük Azra ile yakınlaşma sahnelerini izleyenler Sema Öztürk dekoltesini konuşturunca olanlar oldu. Ne yaptın Azra..

KIZILCIK ŞERBETİ METEHAN SEVGİLİSİ AZRA

Kızılcık Şerbeti dizisinde Azra dönemi başladı. Diziye Metehan’ın sevgilisi olarak giren Azra oldukça büyük bir görkemli işlere imzasını attı. Cuma günleri yayınlanan yapımda güzel oyuncu Sema Öztürk’ün canlandırdığı Kızılcık Şerbeti Azra karakteri herkesi terletti. Yeni bölümde taş üstünde taş bırakmayan Kızılcık Şerbeti Azra’sı Sema Öztürk dekoltesini konuşturdu. İnce parlak elbisesiyle masmavi koltuğa uzanan Sema Öztürk hayranları beğen butonuna bastı. Güzel oyuncunun pozuna binlerce beğeni geldi.

SEMA ÖZTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

23 Haziran 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Sema Öztürk, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun oldu. VJ’lik ve sunuculuk yapan Sema Özürk; Şaka Gibi, Ekopazar, Yabancı Gelin, Bugün Ne Giysem, Dokun Bana, Formula 1 gibi programları sundu. Ardından 2 Oda 1 Salon programlarının sunuculuğunu yapan Sema Öztürk yer aldığı diziler arasında Karadayı, Hacı, Melekler Adası, Kara Melek, Ayrılsak da Beraberiz, Meryem gibi yapımlar yer aldı. Ardından Deli Dumrul ve Avrupalı gibi sinema filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan Sema Öztürk yeni adresi Kızılcık Şerbeti dizisi oldu. 2007-2008 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Jülide Toros karakterini canlandıran Sema Öztürk, 2019-2020 yılları arasında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Damla karakterini oynadı. Sema Öztürk yeni durağı Kızılcık Şerbeti’nde Azra karakteri oldu.

SEMA ÖZTÜRK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN