Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek Uyuşturucu Bombası Patladı! Yasaklı Madde Siparişi Başını Yaktı! Meğer Alkollüyken..

Kızılcık Şerbeti Nilay bombası patladı. Feyza Civelek uyuşturucu siparişi verip polise yakalandığı iddia edildi. Cuma günleri reyting rekoru kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay rolüne hayat veren Feyza Civelek uyuşturucu açıklaması geldi. Meğer alkollüyken..

Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek Uyuşturucu Bombası Patladı! Yasaklı Madde Siparişi Başını Yaktı! Meğer Alkollüyken..

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Nilay Ünal karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Feyza Civelek son dakika uyuşturucu bombası patladı. Gece saatlerinde Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından 2 erkeğin plakasız motosiklette seyir halinde olduğu görüldü. Motoru durduran ekipler şüphelinin telefonunun sürekli çaldığını görünce gerçek ortaya çıktı. Telefondaki kadının, "Getirdin mi malzemeleri?" demesi üzerine polisler harekete geçti. Olayı yaşayan kişinin Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek olması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Meğer..

Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek Uyuşturucu Bombası Patladı! Yasaklı Madde Siparişi Başını Yaktı! Meğer Alkollüyken.. - Resim : 1

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY'I FEYZA CİVELEK UYUŞTURUCU

Şüpheli Selçuk Ç. üst araması yapılırken sağ cebinden peçeteye sarılı vaziyette 1.1 gram taş kokain ve 0.4 gram şeffaf poşete sarılı toz halindeki kokaini polislere teslim etti. Bu sırada şüphelinin telefonunun sürekli çaldığı görüldü. Genç kadının Selçuk Ç.'ye "Getirdin mi malzemeleri?" demesi üzerine polisler şüphelileri gözaltına aldı. İncelemelerin ardından söz konusu kadının Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay rolüne hayat veren Feyza Civelek olduğu ortaya çıktı. Feyza Civelek şüphelinin hesabına 6 bin TL gönderdiğini, gelecek kokain maddesini ise ismini bilmediği bir arkadaşına aldığını iddia etti.

Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek Uyuşturucu Bombası Patladı! Yasaklı Madde Siparişi Başını Yaktı! Meğer Alkollüyken.. - Resim : 2

FEYZA CİVELEK UYUŞTURUCU SON DAKİKA

Feyza Civelek açıklamasında, "Ben gece 03.30 sıralarında şahısla irtibata geçtim ve uyuşturucu siparişi verdim. Biraz da alkollüydüm. Bana göndermiş oldukları hesap numarasına 6 bin lira atmamı söylediler. Ben de gönderdim. Sonra ben sokağa çıktığımda motosikletli şahıslar vardı. Ben yanlarına gittiğimde, 'Uyuşturucu maddeyi verin' dedim. Sonra kendisinin polis olduğunu söyleyen sivil giyimli şahıs, bana ne olduğunu sordu. Ben de uyuşturucu siparişi verdiğimi söyledim. Sonra beni alıp polis merkezine getirdiler. Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım. Alkollü olduğum için getiren şahısları hatırlamıyorum. Yaşanan olaydan dolayı üzgünüm" dedi.