Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Ömer Hastalığı Ne? Barış Kılıç Diziden Ayrılıyor Mu?

Cuma akşamlarının sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta cuma günleri yayınlanan dizide Ömer’in hastalığı merak konusu oluyor. Kızılcık Şerbeti Ömer’in hasta olduğunu gören izleyiciler araştırma yapıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Ömer rolündeki Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Cuma akşamlarının sevilen yapımı

Show TV’nin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni sezona başladı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen yapımın 32. bölümü yayınlandı. Doğa’nın avukatıyla hain planlar yapan Fatih davayı kazandı. Doğa’nın Cemre’yi yanlışlıkla farklı arabaya bindirmesi sonu oldu. Nilay’ın şahitlikten çekilmesiyle işler sarpa sardı. Bir yandan Doğa’yla ilgilenen Kıvılcım ve Ömer evlendiklerini herkese söyledi. Artık evlerinde yaşamak isteyen ikili herkesi aynı masaya topladı. Ömer’in son günlerini yaşadığını gören izleyici Kızılcık Şerbeti Ömer hastalığı ne araştırmasına başladı. Peki, Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

KIZILCIK ŞERBETİ ÖMER HASTALIĞI NE?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih’in amcası olan Ömer ailesine bağlı bir adam. Doğa’nın annesi Kıvılcım’a ilk görüşte aşık oldu. Leman’la olan zoraki evliliğini sonlandırıp Kıvılcım’la olmanın yollarını aradı. Tam kavuşmuşken ikilinin başına gelmeyen kalmadı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümünde Kıvılcım ile Doğa’yı arayan Ömer trafik kazası yaptı. Yeni sezonda Ömer’in öldüğü düşünüldü ancak gerçek öyle olmadı. Kızılcık Şerbeti Ömer kazadan sonra hasta olduğunu öğrendi ama kimseye söylemedi. Doktordan az bir ömrü kaldığını öğrenen Ömer’in hastalığının sebebi henüz değil. Ömer’in hastalığının beyin kaynaklı olduğu düşünülüyor. Kazadan sonra Ömer sorunlar yaşıyor. Kızılcık Şerbeti Ömer’in akıbeti önümüzdeki günlerde belli olacak.

BARIŞ KILIÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

21 Şubat 1978 Malatya doğumlu Barış Kılıç Erguvan’da doğdu. 1983 yılında İstanbul‘a taşındı. Okmeydanı Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika‘ya taşındı. Bir süre orada kalan oyuncu Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yaptı.

2004 yılında Bütün Çocuklarım adlı dizi film ile birlikte oynadı. 2011 yılında Adını Feriha Koydum adlı dizide Kaptan Levent karakterini canlandırdı. 2014 yılında Güllerin Savaşı dizisinde başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur ile paylaştığı dizide oynadı. Seni Seviyorum Adamım isimli romantik komedi filminde yer aldı.

BARIŞ KILIÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN