Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Pembe Kim? Sibel Taşçıoğlu Eşi Kim, Kaç Yaşında? Sibel Taşçıoğlu Çocuğu Var Mı? Sibel Taşçıoğlu Oynadığı Diziler

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Şermin rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sibel Taşçıoğlu son dönemin en popüler ismi oldu. Cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakteri ile ekrana çıkan Sibel Taşçıoğlu yeni bölüm öncesi araştırıldı. Kızılcık Şerbeti Pembe karakteri severler Sibel Taşçıoğlu oynadığı diziler merak etti. Peki, Sibel Taşçıoğlu kiminle evli? Sibel Taşçıoğlu çocuğu var mı? İşte yanıtı..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde

Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. 15 Aralık Cuma günü yeni bölümü ile ekrana gelen Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Sibel Taşçıoğlu’nun hayat verdiği Pembe karakterini izlemeye doyamayanlar Sibel Taşçıoğlu hayatını merak etti. Çok sayıda izleyici Kızılcık Şerbeti yeni bölümle birlikte Sibel Taşçıoğlu araştırması yaptı. Son bölümde 40 yıllık kocası Abdullah’ın Alev’e aşık olduğu için boşanma kararı aldığını öğrenen Pembe çıldırdı. Kızılcık Şerbeti Pembe karakterini seyre dalanlar Sibel Taşçıoğlu oynadığı diziler araştırdı. Peki, Sibel Taşçıoğlu çocuğu var mı? Sibel Taşçıoğlu eşi kim? Sibel Taşçıoğlu kiminle evli? İşte Sibel Taşçıoğlu gençliği ve merak edilen bilgiler..

KIZILCIK ŞERBETİ PEMBE KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu oldukça popüler. Cuma günleri yayınlanan dizide Abdullah’ın 40 yıllık eşi olan Pembe oldukça muhafazakar bir kadın. Tüm gayesi evi ve çocukları olan Pembe lükslerinden asla ödün vermiyor. Fatih’in Doğa ile evlenmesini çok istemeyen Pembe’nin görüşleri ile ne Doğa ne de ailesi uyuşmadı. Doğa’nın teyzesi Alev ile kocası Abdullah arasında bir şeyler olduğunu sezen Pembe ortalığı ayağa kaldırdı. Büyük aşka engel olamayan Pembe sonunda hüsrana uğradı. Alev’i sevdiği için boşanmak isteyen Abdullah, Pembe’yi yıktı. Olaylar karşısında dile getirdiği repliklerle her bölüme damga vuran Pembe karakteri izleyiciden tam not aldı.

SİBEL TAŞÇIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

28 Temmuz 1976 Bursa doğumlu olan Sibel Taşçıoğlu son dönem en popüler kadın oyuncularından oldu. 1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosunda Tılsım adlı çocuk oyununda oynayan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde okudu. 2000 – 2003 yılları arasında Tiyatro Fora’da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynayan Sibel Taşçıoğlu birbirinden farklı rollere büründü. Animasyon filmlerinde seslendirme de yapan Sibel Taşçıoğlu 2016 yılında Murat Kolçak Köstendil ile evlendi. Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan Sibel Taşçıoğlu dizide Pembe karakterine hayat veriyor.

Sibel Taşçıoğlu Dizileri:

2022- Kızılcık Şerbeti

2018-2022 – Bir Zamanlar Çukurova

2016 – Muhteşem Yüzyıl Kösem

2016 – Kehribar

2013 – Medcezir

2012 – Bulutların Ötesi

2010 – Yasemince

2009 – Aile Saadeti

2008 – Pulsar

2007 – Gönül Salıncağı

2006 – Gözyaşı Çetesi

2004 – Büyük Buluşma

2004 – Yadigar

2003 – Mühürlü Güller

2002 – Ekmek Teknesi

2002 – Berivan

2002 – Kibar Ana

2002 – Anne Babamla Evlensene

2000 – Karakolda Ayna Var

2000 – Evdeki Yabancı

1999 – Akşam Güneşi

1995 – Çiçek Taksi

SİBEL TAŞÇIOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN