Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Pembe Rüzgar Evliliği Geldi! Kızılcık Şerbeti 45 Bölüm 2 Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Doğa İntikam Yükleniyor

Reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Kızılcık Şerbeti yeni fragmanda milyonları şoke eden detay geldi. Abdullah ile Alev’in aşk itirafı karşısında zor günler geçiren Pembe’nin yas günleri bitti. Kızılcık Şerbeti Pembe ile Rüzgar aşkı başladı. Fatih, Nursema ve Mustafa’ya cici baba Rüzgar geldi. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm gelişmesi..

Reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti tahtını kimseye kaptırmadı. Her hafta cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri ezdi geçti. Birçok farklı yapımın ekrana geldiği cuma akşamları sıralamada hep birinci olan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm beklenmeye başladı. 29 Aralık Cuma akşamı yılbaşı bölümüyle ekrandaki yerini alacak olan Kızılcık Şerbeti 45 bölüm 2 fragman yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman izleyenler gördüklerine inanamadı. Kızılcık Şerbeti Pembe ile Rüzgar dönemi resmen başladı. Abdullah’ın Alev için boşanmak istediğini öğrenen Pembe yas günlerini ardından bırakıp küllerinden doğdu. Abdullah ile Alev aşkına resti çeken Kızılcık Şerbeti Pembe ile Rüzgar evliliği geldi çattı. Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti 45. bölümde Pembe ile Rüzgar’ın nikah tarihi duyuldu. Nursema, Fatih ve Mustafa’ya cici baba Rüzgar geldi. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölümde yaşanacaklar..

KIZILCIK ŞERBETİ 45 BÖLÜM 2 FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 2. fragman milyonları şoke etti. Kızılcık Şerbeti Doğa, “Bundan sonra herkes haddini bilecek” sözüne kulak veren seyirciler kulaklarına inanamadı. Kayınpederi ile aşk yaşadığı için büyük bir öfke patlaması yaşayan Doğa’dan Alev’e açık çek geldi. Fatih ve ailesinden intikam almak isteyen Doğa karşısına Pembe’yi aldı. Kızılcık Şerbeti Pembe intikam ateşiyle yanan Doğa’dan Alev’e, “Bundan sonra herkes haddini bilecek. Senin soyadın Ünal olana kadar da boşanmaya hiç niyetim yok” dedi. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Abdullah ile Alev aşkından sonra gelini Doğa’ya düşman olan Pembe, “Fatih seninle asla evlenmeyecek. Sende aynı teyzen gibi olacaksın. Size yakışan da bu” dedi. Pembe’den intikam almak için her şeyi göze alan Doğa’nın Alev hamlesi şoke ettirdi. “Aklımda bir şeyler var diyen Pembe Rüzgar’la anlaştı. Kızılcık Şerbeti gerçek hikayesi rekor kırdı. Akıl durduran Kızılcık Şerbeti bölümleri yenisi geldi.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN 

Başrollerini Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri alt üst etti. Alev ile Abdullah’ın aşkı iki aileyi birbirine düşman ederken savaş boyaları sürüldü. İzleyicileri ekran başından kaldırmayan Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından son bölümün ardından tansiyon tavan yaptı. Abdullah’ı Alev’den ayıramayan Pembe ihaleyi büyüttü ve Rüzgar’ı kendisine yeni koca yapmak için planlara başladı. Nursema, Mustafa ve Fatih’e cici baba Rüzgar geldi. Kızılcık Şerbeti 45 bölüm 2. fragmanı izleyen seyirciler duydukları karşısında küçük dilini yuttu. Kızılcık Şerbeti Pembe, Fatih’in tekrar evlenmesine izin vermediği Doğa için metres yakıştırması yapınca intikam ateşi yandı. Yeni bölümde Fatih’le evlenen Doğa’nın Alev’i eve hanım olarak getireceği ve Pembe’yi evden kovacağı sahne geldi. İntikam almak için Rüzgar ile anlaşma yapan Pembe, Rüzgar’la evlenecek.

KIZILCIK ŞERBETİ 45 BÖLÜM 2 FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN