Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Sümbül Kimdir? İrem Deniz Kimdir, Kaç Yaşında? İrem Deniz Dizileri

Kızılcık Şerbeti dizisine Sümbül karakteri damga vurdu. Pembe’nin Mustafa için bulduğu eğreti gelin Sümbül araştırmaları sıklaştı. Yeni bölüm öncesi Kızılcık Şerbeti Sümbül rolüne bürünen İrem Deniz bilgileri merak edildi. İşte Kızılcık Şerbeti Sümbül karakterindeki İrem Deniz hayatı..

Kızılcık Şerbeti dizisine Sümbül

Show TV’nin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti yeni bölüm öncesi araştırmalar sıklaştı. Sosyal medyada çokça yer alan sahnelerin sahibi Kızılcık Şerbeti’nde eğreti gelin mevzusu patlak verdi. Pembe rolündeki Sibel Taşçıoğlu sosyal medyanın gündemine giren gelişmeye imzasını attı. Dizide eğreti gelin sahnesinin yer aldığını görenler pes artık dedi. Diziye Sümbül karakteriyle katılan İrem Deniz yeri göğü inletti. Kızılcık Şerbeti dizisine Sümbül olarak dahil olan İrem Deniz’in hayatı mercek altına alındı. Peki, Kızılcık Şerbeti Sümbül nasıl bir rol? Sümbül’ün Mustafa’yla ilgisi ne? İşte Sümbül rolündeki İrem Deniz..

KIZILCIK ŞERBETİ SÜMBÜL KARAKTERİ

Kızılcık Şerbeti dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde görünen Sümbül karakterine güzel oyuncu İrem Deniz hayat veriyor. Dizinin fanlarının bir an olsun kaçırmadığı Kızılcık Şerbeti’nde Sümbül rolü çok tartışılıyor. Evdeki hizmetçi Hayat’ın köye gittiği sahnede Sümbül görünüyor. Pembe’nin yıllar önce oğlu Mustafa için bulduğu Sümbül ansızın eve gelince olanlar oluyor. Mustafa’nın askerden geldikten sonra evlilik öncesi bir kadınla deneyim kazanmasını isteyen Pembe Sümbül’ü buluyor. Pembe’nin geçmişte bir tanıdığıyla yaptığı sohbette Mustafa için, “Bu çocuk evliliği nasıl yapacak. Malum gerdek gecesi var” diyor, karşısındaki ise, “Evlenmeden önce bir kadın getir eve. O öğretir her şeyi” cevabını veriyor. Sümbül’ün kim olduğunu Nilay öğrenirse neler olacak merak ediliyor.

İREM DENİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

28 Mayıs 1992 doğumlu oyuncu İrem Deniz, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan İrem Deniz, 2015 yılından bu yana aktif olarak oyunculuk yapıyor. İrem Deniz dizileri arasında; Mucize Doktor, Kardeşlerim, Aşk ve Mavi gibi yapımları yer alıyor. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan İrem Deniz, tiyatro çalışmaları yanı sıra Kızılcık Şerbeti dizisinde Sümbül karakterine hayat veriyor.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Kızılcık Şerbeti (Sümbül, TV Dizisi, 2023)

Kardeşlerim (Fatoş, TV Dizisi 2022)

Mahkum (TV Dizisi 2021)

Kin (Adli Tıp Doktoru / Forensic Doctor, Sinema Filmi 2021)

Mucize Doktor (Aydan, TV Dizisi 2019)

Hekimoğlu (Sinem, TV Dizisi 2019)

Dağ (Serpil, Kısa Film 2017)

Aşk ve Mavi (Asiye, TV Dizisi 2016)

Azap (Kısa Film 2015)

Ozbi: Ey İstanbul (Kısa Film 2015)

İREM DENİZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN