Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragman! Kızılcık Şerbeti 40 Bölüm Fragmanı İzle

Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fatih, “Kızımı almak ve benden boşanmak!” diyerek Doğa’nın intikam planını açık etti. Kıvılcım, Ömer’in hastalığını sonunda öğrendi. İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti 40. bölüm fragmanı..

Kızılcık Şerbeti son bölüm

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti rekor üstüne rekor kırdı. Cuma akşamları reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti’nde taş üstünde taş kalmadı. Abdullah junior dünyaya geldi. Lohusa depresyonuna giren Nilay’ın en büyük destekçisi Doğa oldu. 17 Kasım Cuma akşamı ekrana gelen 39. bölümün ardından gözler yeni bölümde yaşanacaklara çevrildi. Avukattan direktifleri alıp uygulamaya geçen Doğa, bu kez sert kayaya çarpıyor. Fatih, Doğa’nın bütün planını açık ediyor. Kıvılcım, Ömer’in göstermelik sevgilisi Gonca’dan her şeyi öğreniyor. Ömer’in hasta olduğu için ondan ayrılmak istediğini duyan Kıvılcım beyninden vurulmuşa dönüyor. Fatih ihaleyi büyütüyor ve Doğa’ya elinde ihanet görüntülerinin olduğunu söyleyince olanlar oluyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında..

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 40. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Fatih kartlarını masaya sürüyor. Doğa’nın peşine dedektif takan Fatih, Doğa ile avukatın tüm konuştuklarını öğreniyor. Ses kaydını dinleyen Fatih, Doğa’nın planını öğreniyor. Avukatın “Eşinizle tekrar evlenin” önerisini uygulamaya koyan Doğa, Fatih kayasına çarpıyor. Fatih, Doğa’nın bütün planlarını bozuyor ve onun Cemre için evlenmek istediğini söylüyor. “Evlenmemiz şart değil. Sen ne diyordun dini nikah neyinize yetmiyor?” sözünü söyleyen Fatih, Doğa’nın bütün hayallerini yerle bir ediyor. İntikam aşkıyla yanıp tutuşan Doğa şimdi ne yapacak merak ediliyor. Nilay doğumun ardından depresyona giriyor. Rüzgar’ın, Alev’i isteme gecesi olaysız geçiyor. Alev’in bütün umutları yerle bir oluyor. Abdullah Pembe’yi bırakmıyor. Rüzgar ile nişanlı bir çift gibi dolaşan Alev, Apo tarafından hayal kırıklığı yaşıyor. Kıvılcım ile boşanan Ömer’in sonunu Gonca getiriyor. Bir restoranda Kıvılcım ve Ertuğrul ile karşılaşan Ömer ile Gonca şaşkına dönüyor. Kıvılcım ile Ertuğrul arasında yakınlaşma başlarken Ömer’in en büyük sırrını açık eden kişi Gonca oluyor. Restoranda Gonca ve Kıvılcım konuşunda Ömer’in hastalığı ortaya çıkıyor. Peki, şimdi Kıvılcım ne yapacak? Yanıtı Kızılcık Şerbeti 40. bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar var.