Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı! Ben Bugün Biriyle Birlikte Oldum Fatih

Show TV’nin soluksuz izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek 37. bölümde Umut olanlara daha fazla dayanamadı ve mahkemenin yolunu tuttu. Nursema ve Umut aşkı aynı hızla son buldu. Fatih evlilik teklifi ettiği Doğa’dan gelen “Ben bugün biriyle tanıştım, birlikte oldum onunla. Sende beni affet” sözüyle beyninden vurulmuşa döndü. İşte Kızılcık Şerbeti 37. bölüm gelişmeleri..

Show TV'nin soluksuz izlenen

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Kızılcık Şerbeti fanlarının pürdikkat takip ettiği bölümlere bir yenisi daha eklendi. 3 Kasım Cuma akşamı 37. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak yapımda Doğa bombanın pimini çekip Fatih’in eline verdi. Eve gelen yeni hizmetçi Mustafa’yı gözüne kestirdi. Nilay’ın evi terk ettiği anda Mustafa’nın odasına dalan yeni hizmetçi soyunmaya başladı. Nilay’ın kapıda kaldığı anlarda Mustafa ne yapacak merak edildi. Öte yandan Umut Nursema aşkı sona erdi. Artık yaşananlara katlanamayan Umut boşanmak istediğini söyledi. Fatih’in Doğa’yı aldatmasıyla değişen tüm dengeler bu kez Doğa’nın planıyla yerine oturdu. Doğa’ya romantik bir evlilik teklifi organizasyonu hazırlayan Fatih, “Ben bugün biriyle tanıştım, birlikte oldum onunla. Sende beni affet” sözüyle beyninden vuruldu. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 37. bölümde…

KIZILCIK ŞERBETİ 37. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti son bölümde Pembe’den Doğa’ya, “Eften püften şeylere takılmayacaksınız. Aile olmak böyle bir şey yorumu” geldi. Nursema ise annesi Pembe’ye sert çıktı. Nursema’dan Pembe’ye “Artık bize karışma” çıkışı geldi. Nursema’nın büyük riskleri göze alarak Mihri’yi İbrahim’in elinden kurtarmaya çalışması olumlu sonuçlandı. Ancak bu olaya müdahil olan Abdullah ve Pembe ortalığı ayağa kaldırdı. Ailesinin tepkisiyle karşılaşan Nursema, Umut’un teklifini kabul edip evi terk etti. Abdullah ve Pembe, Nursema kadar karısına sahip olamadığını düşündükleri Umut’a da tepki gösterdi. Ömer’in Kıvılcım’ın evine taşınması herkesi değiştirdi. Abdullah ve ailesi tarafından çok tuhaf bulunsa da Ömer’i mutlu görmek herkesi memnun etti. Kayhan’la bile arasını düzelten Ömer’in davranışları bir hayli değişti. Beyninde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir baloncukla yaşayan Ömer, Kıvılcım’a ayrılmak istediğini söyledi. Abdullah ve Alev arasında bir şeyler olduğunu sezen Nilay, boşanma olayını patlattı. Tüm ihalenin Nilay’a kaldığı gecenin sonunda Mustafa’nın odasına dalan hizmetçi planının harekete geçirmek için soyunmaya başladı. Ancak Nilay’ı finalde çok daha büyük bir bela bekledi. Doğa, Fatih’ten intikam almak için birini bularak birlikte olduğunu söyledi. Fatih’e, “Seni afederim. Bugün biriyle tanıştım ve onunla beraber oldum. Sende beni affet” dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı