Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı, Kızılcık Şerbeti 32 Bölüm İzle

Show TV ekranlarının sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba başladı. 22 Eylül Cuma akşamı 31. bölümüyle ekrana gelen yapımda taş üstünde taş kalmadı. Yeni bölümün ardından milyonlar gözlerini 32. bölüme çevirdi. İşte merak edilen Kızılcık Şerbeti 32. bölüm fragmanı..

Show TV ekranlarının sevilen

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı, Kızılcık Şerbeti 32 Bölüm İzle

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Fatih kızını almak için tehlikeli yollara başvurmaya karar verdi. Doğa’nın tuttuğu avukatın ikili oynaması davanın seyrini değiştirdi. Haklıyken haksız duruma düşürülen Doğa kızı Cemre’nin velayetini kaybetti. Tüm bunların yaşandığı Kızılcık Şerbeti 32. bölüm fragmanı yayınlandı. 

KIZILCIK ŞERBETİ 

Kızılcık Şerbeti’nin 31. bölümünde hastalığını öğrenen Ömer, bunu herkesten gizleme kararı alarak hayatına öyle devam etmek ister. Sevdiklerini düşünerek önemli bir şeyi olmadığını söyler. Ondan iyi haber alan Kıvılcım rahatlamıştır. Zaten Kıvılcım için şu sıralar önceliği kızıdır.

df

Hatlarının satışından dolayı çok mutlu olan Nursema, Ertuğrul ile tanışır ve her ikisi de birbirlerinin arkadaşlığından hoşnut kalırlar. Alev’le konuşmayı kafasına takan Pembe, onu ilk yakaladığı an içindeki nefreti kusar. Pembe’nin söylediklerinden etkilenen Alev soluğu Abdullah’ın yanında alsa da oradan da istediğini duymadan ayrılmak zorunda kalacaktır. Fatih’in kendine ve kızına yaklaşmasına müsaade etmeyen Doğa, onun her girişimini ustalıkla bertaraf etmekte ancak finalde onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN